Lasten joulukalenteri

lasten-joulukalenteri1 lasten-joulukalenteri2

Joulukuun ensimmäinen! Voi hurjaa, nyt jo!

Sehän tarkoittaa sitä, että lapsien odottama joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa. Meillä on lapsilla perus suklaakalenterit myös, mutta tein pojille kalenterin myös itse.

Viime vuonna tein Mikille ensimmäistä kertaa itse kalenterin ja se oli niin iso hitti että nyt piti tehdä taas samanlainen. Tosin nyt Nestorikin on niin iso että sai kanssa samanlaisen.
lasten-joulukalenteri3 lasten-joulukalenteri

Pitkään pohdin että mihin ihmeeseen sijoitan kalenterit, nyt kun niitä on vielä kaksi. Lisäksi olisi kiva ettei Nestori yllä niitä repimään. Lopulta päädyin samaan paikkaan kuin viime vuonna, tuo on niin ihanan näköinen tuossa sohvan päällä. Kyllä, Nestori yltää siihen mutta ei ollut nyt muutakaan vaihtoehtoa. Tämän vuoden kalenteri eroaa edellisestä vain sillä, että värimaailma on todella punainen. Viime vuonna oli vaaleampi.

Sen että kalentereja on kaksi, yhteensä 48 luukkua, oli vähän haaste. Lopulta ratkaisin asian sillä, että toinen puoli on Nestorin, toinen Mikin. Laitoin nimet tuollaisilla kirjain-viirinauhoilla, joita muuten saa mun puodista. Laitoin nyt alkuun tuohon molemmille ensimmäiset 12 luukkua, ja loput sitten myöhemmin kun siihen taas mahtuu. Pelkästään liian painon vuoksi en uskaltanut laittaa enempää. Sitäpaitsi näin voin kierrättää nuo samat pussit niihin viimeisiin luukkuihin. 

Sitten vielä valonauhat ympäri, ja se on siinä! Nestorihan on ihmeen hyvin pitänyt näppinsä erossa tuosta, paitsi tänään päivällä… Havahduin rapinaan, ja kyllä, pari pakettia oli revitty auki… Onneksi ne oli Mikin paketteja ja Miki oli kaverin luona. Nappasin äkkiä pussit uuteen paketointiin ja Nestori sai torut… Saa nähdä millaista vääntöä tästä tulee jatkossa joka aamu. Kun eihän tuo lapsi tajua että vain yksi kerrallaan…

Näissä kalentereissa on sisällä tikkareita, rusinarasioita, lakuja, pikkuautoja, kalastuspeli Tigerista, Aku Ankan taskukirja, Pokemon-palloja ym. Loppuihin luukkuihin etsin vielä jotain edullisia lahjakortteja ja askartelutavaraa. Suurimmassa osassa on siis pieni karkki, mutta muutama tavarakin löytyy. Hirveästi en halunnut turhaa krääsää näihin kerätä. Jotkut pokepallot nyt on vähän sellaisia, mutta ne on nyt ollut hitti niin näillä nyt mennään. Ehkä tämäkin asia pysyy balanssissa sillä, että meiltä ei tule joululahjaksi krääsää. Miki saa meiltä vain kissanpennun, Nestorin lahja on vielä päättämättä. Sukulaisilta tulee riittävästi leluja ja pelejä ym sitten.

Nyt toivotan kaikille ihanaa alkanutta joulukuuta!

-Henna-

 

 

Kommentit (2)
 1. Pionimetsän Tiina
  5.12.2016, 19:06

  Tosi kivannäköinen kalenteri ja mukava kuulla, ettei sitä ole täytetty krääsällä. Miki saa “vain kissanpennun” 😀

  1. hennaasemalta
   7.12.2016, 19:31

   Haha! No se “vain” kuvasti lähinnä määrää. 😀 Kissa ei ainakaan ole krääsää, haha!
   Kiitos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *