Kutsu NOSH-vaatekutsuille meille kotiin

Pipo ja housut-NOSH
Pipo ja housut-NOSH

*Kaupallinen yhteistyö: NOSH

 

Oletko seurannut blogiani jo pitkään, ja mietit että miltähän tuolla näyttää oikeasti? Kuljetko talon ohi junalla, ja mietit, että olisi hauska joskus käydä tuolla sisällä? Oletko kiinnostunut lastenvaatteista? Merkitseekö sinulle lasten sekä omissa vaatteissasi paljon se, että ne on kestävää ja laadukasta materiaalia, ja mahdollisesti vielä luomupuuvillaa?

Jos vastasit kyllä edes johonkin, niin tervetuloa! Nyt sulla olisi mahdollisuus nähdä meidän koti, istua hetkinen kahvikupin äärellä ja katsella ihanien NOSH-vaatteiden kevään mallistoa. 

Järjestän nimittäin ensimmäistä kertaa blogitapaamisen teille lukijoilleni. Ystäväni Sanna aloitti nyt keväällä NOSH-myyntiedustajana, ja innoistuin itse kovasti NOSHin vaatteista hänen kauttaan. NOSH on suomalainen merkki, joka myy luomupuuvillaisia lasten- ja naistenvaatteita. Vaatteet kestää todella hyvin pesua, on mielettömän mukavia päällä ja ne menee lapsella pitkään. Monissa NOSH-vaatteissa kun on käännettävät hihat ja vauvojen bodeissa on haaroissa jatkopalat. Olen Nestorille ostanut parit housut, paidan ja haalarin, sekä itselleni kesämekon, ja ollaan kyllä tykätty.

Tämän vaateihastumisen myötä keksin idean, että pyydän teitä lukijoita meille NOSH-kutsuille! Olisi kiva nähdä teitä, luultavasti samanhenkisiä ihmisiä. Lisäksi NOSHilta on tullut vasta lisää kesävaatteita, joita itsekin haluan vielä tilata. Myös naisten uusi mallisto ilmestyy juuri ennen näitä kutsuja, joten pääsette niitä ensimmäisten joukossa katsomaan.

Kutsut olisi sunnuntaina 10.4 klo 14. Tarjolla kahvia ja jotain pientä naposteltavaa.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla mulle sähköpostiin blue.lavender@hotmail.fi. (Huom!! fi eikä com) Nopeimmat pääsee mukaan. Voit ottaa kaverin mukaan, mutta muista ilmoittaa myös hänet samalla kun itsesi. En voi ottaa kuin tietyn määrän väkeä, joten mun täytyy tietää kaikki tulijat jo tässä vaiheessa. Eli ei kiitos kuokkavieraita, heh! Voit tulla vain katselemaan, olla kiinnostunut vain naistenmallistosta, tulla juomaan kahvit ja juttelemaan. Tai ottaa vaikka kutimetkin mukaan. Otetaan rennosti, katsellaan ja hypistellään ihania vaatteita. Vaatteita saat tilata ja ne saat myöhemmin postissa itsellesi.

Lisätietoa NOSHista, look book vaatteista, VIP-edut ym näet täältä. NOSH myy lisäksi kankaita ja vaunuverhoja.

Vitsi miten jännää ja kivaa samaan aikaan! Toivottavasti pääsette mukaan. 🙂

-Henna-

Kommentit (4)
  1. Voi kun asuttais lähempänä niin tulisin! En ole koskaan käynyt Nosh -kutsuilla, mutta olen kyllä käyttänyt heidän kankaitaan ja ilmaiskaavojaan ja tykännyt todella paljon 🙂 Kiva idea pitää kutsut lukijoille!

  2. Palmusunnuntai - Meillä Kotona -blogit
    20.3.2016, 14:25

    […] NOSH-kutsuille mahtuu vielä hyvin! Niistä siis juttu oli täällä. Muista myös että se ei ole vain ”noin kolmekymppisille äiti-ihmisille” vaan […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *