Korson aseman puoti on auki!

Voi vitsi miten jännää! Voin vihdoin ilmoittaa että Korson aseman puoti on auki!

Korson aseman puoti on siis oma uusi nettikauppani. Kaupasta löydät askartelutuotteita ja paperitavaraa. Kuten washiteippejä, muistivihkoja, kortteja ja tarroja. Lisäksi kaupasta löytyy sisustustavaraa ja kodintavaraa kuten koreja, sisätossuja ja huiveja. Kaikki tietysti tämän blogin tyyliin, eli värikästä, kotoisaa ja ihanaa.

Puoti löytyy jatkossa osoitteesta www.korsonasema.fi.

Huomioithan että puoti on vasta aloittanut, joten tuotevalikoima etsii paikkaansa niin sanotusti. Lisäksi tuotteita on vain muutama varastossa, joitain tuotteita saattaa olla vain yksi. Jos jotakin haluat, kannattaa siis olla nopea koska se saattaa loppua pian. Tilaan sitten varastoon lisää sen mukaan kun näen mistä tykkäätte ja mitä halutaan lisää. Paljon on myös tuotteita mitä haluaisin vielä kauppaani, kuten astiat ja tekstiilit, mutta kaikki aikanaan.

Mulla on viime aikoina ollut melko kiirus nettisivujen kanssa, enkä yhtään tiedä miten ne toimii. Testaillut olen kyllä mitä pystyy mutta katsotaan nyt miten hommat sujuu nyt kun kauppa on auki. Eikä tämäkään mennyt tietty niin kuin Strömsössä, joten muutaman viikon mulla on valitettavasti mahdollista tarjota maksuvälineinä vain paypal ja tilisiirto… Pahoittelen tätä, ilman maksunappuloita tilaaminen on tietysti hiukan työläämpää. Toivottavasti jaksatte silti tilailla, maksunappulatkin tulevat sivuille kyllä pian, kunhan saan sopimukset kuntoon.

Ihan hirmuisen kiitollinen olen jos jaksatte ilmoitella mahdollisista virheistä tai epäselvyyksistä sivuilla minulle. Niitä meinaan varmasti alkuun on, vaikka kuinka yrittää sivua hioa kuntoon. Kaikista huomioista voi viestitellä mulle tänne blogiin, facebookiin kaupan tai blogin sivuille, facebookiin yksityisviestinä mulle tai kaupan sähköpostiin: info@korsonasema.fi.

Lisäksi kaupan tuotteita voi noutaa meiltä kotoa. Voit tilata ja maksaa netissä jo etukäteen, tai tulla paikan päälle katsomaan ensin. Nämä käynnit tosin täytyy sopia etukäteen, että tiedän olla paikalla.

Matka tämän kaupan avaamiseen on ollut hirveän mielenkiintoinen. Olen vuosia haaveillut omasta kaupasta, ja nyt päätin hieman pikanakin sen toteuttaa, vaikkakin vaan netissä. On kulunut satoja tunteja asioiden selvittelyyn, tuotteiden etsimiseen, yhteydenpitoon eri ihmisille, sopimuspaperien täyttämiseen, nettisivujen muokkaamiseen, tilaamiseen ja kaikkeen muuhun mitä tähän kuuluu. Virheitä olen tehnyt, päivitellyt miten kallista yrittäjyys on ja toisaalta nauttinut ihan hirveästi.

Se mitä tästä tulee, onkin sitten jännä nähdä. Ainakin olen ylpeä tuotteistani, odotan innolla tulevaa, asiakkaiden kohtaamisia ja pakettien lähettelyä.

Tervetuloa kauppaani!

-Henna-

 

Kommentit (4)
 1. Ihanaa, että kauppa vihdoin on auki 🙂 toivottavasti ihmiset osaavat olla ymmärtäväisiä nyt alussa jos on pieniä ongelmia. Paljon tsemppiä! 🙂

  1. hennaasemalta
   12.7.2016, 20:53

   Kiitos kovasti! Toivotaan! 🙂

 2. saariston kasvatti
  13.7.2016, 10:36

  Onnea uudelle yritykselle. Toivottavasti saa nopeasti tuulta purjeisiin! On varmasti vaikea erottua kaikkien muiden firmojen joukosta, koita löytää nopeasti muutamia hyviä hittituotteita joita ilman ihmiset eivät voi elää. Ja mainosta, mainosta, mainosta! Käyn itsekin heti kurkkimassa olisikos siellä jotain mitä “tarvitsen”. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *