Kolme joulukotia

 Meillä oli ihana jouluaatto, ja ihana joulupäivä.
Vietimme jouluaattoa melko perinteisesti, ensin mun isovanhemmilla aamupuurolla. Kuvat yllä.

 Sitten mun äidillä syömässä jouluateria. Täällä oli mukana myös mun pikkusisarukset.

Lopuksi siirryttiin vielä meille odottamaan joulupukkia. Äitini ja sisarukset tuli meille myös pukkia odottamaan. Veljeni toimi pukkina, mutta jätti vain oven taakse lahjat. Vilkutti vain ovelta. Miki jännitti niin paljon pukkia että päätimme tehdä tällä kertaa näin lyhyen visiitin.

 Unto-koira oli mukana mun mummin luona, mutta kotona yksin kun olimme äidillä, jossa toisia koiria. Oli muuten ollut kiltisti, jätinkin tekemistä niin paljon että ei tainut olla aikaa enää tehdä tuhoja. Tuhot jouluaattona ei olisi ollut kivaa, kun kotikin juuri siivottu…

 Pakettien avaaminen oli Mikistä aina yhtä ihanaa, jo aamulla tontut olivat tuoneet sukkaan pari pakettia. Tosin pojalle paras joululahja taisi olla mun pikkusiskon seura, Miksu odotti sitä melkein eniten joulusta.:) Tänä vuonna Miki hoiti myös lahjojen jakamisen, lukutaito pikkumiehellä on jo niin hyvä, että osaa itse lukea pakettikortit.

Minäkin olin ollut kiltti. Lahjoista kuitenkin enempi toisella kertaa.
Tänään olimme perinteisesti vain oman perheen kesken kotona yöpaitasillaan, pelaten ja legoja kooten. Ainoastaan koiran vein lenkille välillä, harvinaisen autioon Korsoon.
Huomenna saadaan vielä nauttia vapaasta ja päivällisvieraista, tosin mun työt alkaa huomenna taas. Eipä tuo silti hirveästi pyhäpäiväämme muuta.

Mukavaa joulunajan jatkoa kaikille!

-Henna-

Kommentit (10)
 1. Rauhallisestihan nämä joulu pyhät ovat menneet. Liikaa syöden ja levätessä ;D T: Niina ja 4kisua

  1. hennaasemalta
   27.12.2012, 09:33

   Jep, juuri näin.:D

 2. Minun mieltäni ilahdutti tuo, että teidän pukki kävi vain vilkuttelemassa. Muistan kyllä, miten oma pikkusiskoni peläksi pukkia ja itki suoraa huutoa pukin tullessa. Ja itse asiassa minulle tulee itsellenikin vielä puolikauhuinen olo, kun muistelen niitä lapsuuden pukinodotuksia.

  Mukavaa tapaninpäivää!

  1. hennaasemalta
   27.12.2012, 09:36

   Ei viitsi jouluna pakottaa lasta sellaiseen mistä toinen ei tykkää… Viime vuonna poika säikähti kun siskon koirat aloitti hirveän räksytyksen pukin tullessa, jäänyt siitä kai kammo…
   Näin oli oikein hyvä, näki pukin nopeasti mutta se oli siinä.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *