Käsityökerhon retki

Me oltiin tänään käsityökerhon perinteisellä kevät/kesäretkellä. Viime keväänä käytiin Lahdessa ja toissa keväänä Porvoossa. Nyt vuorossa oli Järvenpää, ja sielä erityisesti neulekahvila Lentävä Lapanen.

Me ollaan vissiin todettu yhteistuumin kerholaisten kanssa että mitään ihmeellistä ohjelmaa ei tarvitse olla, lankakaupat ja kahvilat riittää. On aivan ihana tutustua uusiin lankakauppoihin, ja taas kerran oli kyllä tosi onnistunut ja rento retki. Pari tuntia istuttiin vaan neuletyön kera kahvilla ja juteltiin, sekä tutustuttiin kaupan ihanaan lankavalikoimaan.

Lentävä Lapanen on tosiaan neulekahvila Järvenpään keskustassa. Puoti on täynnä ihanan värikkäitä ja pehmoisia lankoja. Lisäksi puodissa on kahvila, kauniit vanhat kupit, hyviä leivonnaisia. Sekä mukavat vanhat pöytä-ja sohvaryhmät. Pisteenä iin päällä kaunis wc! Just sellainen paikka jossa itse voisin istua kaiket päivät, aamusta iltaan. 

Itse sain onneksi tällä kertaa hillittyä lankojen ostohaluani, mutta inspiraatiota sain ihan hirveästi. Itse langoista, sekä puodissa olleista lehdistä. Mulla on ollut nyt niin paljon kaikkea muuta, että nämä neulomishommat on vähän jäänyt. Nyt tekisi mieli taas tehdä vaikka mitä. Kunhan nyt saisi nuo keskeneräiset ensin tehtyä…

Samalla reissulla käytiin parilla kirppiksellä, ja siitä mäkkärin kautta kotiin. Suosittelen kaikille lähellä asuville tuota kahvilaa. Ottakaa lapsivapaata ja nauttikaa hetken rauhasta. Se olikin varmaan yksi reissun parhain osuus, ihan rauhassa juoda kahvinsa. Kukaan ei heittänyt ruoalla päähän tai repinyt väkisin tavaraa hyllyltä. Luksusta.

Nyt taas kotona, hässäkän keskellä väistelen tässä ruokapöydän ääressä niitä lentäviä ruokapaloja. Ei haittaa, kun sai puoli päivää ottaa iisisti.

Hei, huomiseen asti aikaa osallistua vielä arvontaan täällä!

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Tervetuloa osallistumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *