Blogit
Koti asemalla

Jumi

On muuten aika inhottavaa olla bloggaaja jos ei ole mitään kirjoitettavaa.
Mulla on nyt ollut vähän sellainen fiilis.
Meillä on kyllä nyt tapahtunut kaikenlaista, isojakin asioita, mutta henkilökohtaisia. Ne mistä voisin kirjoittaa, ei etene.

Remontti ei etene nyt yhtään. Oltaisiin sellaisessa vaiheessa että keittiön valmistuminenkin olisi hyvin lähellä, mutta ei päästä vielä jatkamaan. Lastenhuoneeseen ei vieläkään ole maalia jne. Ansiotyötkin aina sotkee tätä elämää, heh.

Entä tiedättekö sen tunteen, että kun muutto on lähellä, ei nykyistä kotia jaksa enää yhtään laittaa? Mulla on niiin sellainen fiilis, ja sen kyllä huomaa. Kotona on kaaos eikä kuvattavaa. Kevääksi mulla on kyllä tuolla ihania HM:n keväisiä kuoseja jotka jo huutaa haluavansa esille, mutta vielä mennään näillä mitä on. Keväällä on niin ihana laittaa kotiin väriä, herneenversoja jne mutta vielä ei ole sen aika.

Napsin nyt lastenhuoneesta muutaman kuvan, niitä samoja kulmia, mutta kuvia kuitenkin.

Voipi olla että tähän tulee nyt pieni blogitauko, ei välttämättä, koska haluaisin kyllä kirjoittaa, mutta jos ei ole jutun aihetta niin en väkisin keksi mitään.
Toivottavasti tää oli nyt näitä hetkiä että kun kirjoitankin näin, niin huomenna tuunkin tänne että ”arvatkaas mitä meille on tapahtunut!?” Eli remppa etenee tms ihan vaan siksi kun kerroin että meillä ei tapahdu mitään.:D
Mies nyt lähtee tuonne työmaalle naputtamaan listoja tms, jotain pientä edes.

Meidän muiden täytyy nyt vaan nauttia tästä vihdoin saapuneesta talvesta. Ulkona on kauniin valkeaa ja lunta koko talven edestä.:)

-Henna-

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Älä ota stressiä tästä blogista. Musta olis myös kiva nähdä kuvia teidän keittiöstä remonttivaiheessa eikä siloiteltuna sisustuslehtien tyyliin. Pari kuvaa kissoista myös piristäisi päivää.
  Timo

 2. hennaasemalta

  Okei.:)
  Joo kyllä mä otankin myös remppavaiheista kuvia, mutta kun ei sielä ole tapahtunut juuri mitään sitten viime kerran. Muutama johto lisää roikkuu keittiössä.:D No lattia on valmis mutta sekin täynnä jo remppakrääsää.:D

  Mut eiköhän tässä pian jotain uutta edes tule.

 3. anrinko

  Tiedän tuon tunteen!
  Uskon, että se johtuu tästä vuoden ajasta. Mä kun katson blogia taaksepäin, niin aina samaan aikaan vuodesta samat fiilikset.
  Mäkin pidin "blogitauon". Oikeastaan se oli vain pari päivää, mutta oli sekin jotain. Siis kun antoi itselle luvan olla tekemättä mitään, se riitti. =)
  Meillä ei etene mikään remppa. Ei kukaan jaksa edes ajatella.
  Tänään puramme vaatekaappini ja siirrämme sen alas. Ja siirrämme lasten ison puisen lelukaapin ylös. Tuokin tuntuu jo hurjalta saavutukselta. =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *