Blogit
Koti asemalla

Joulupuu

Nyt on meillä kuulkaas komea kuusi!
Päätimme heti että haluamme hyödyntää tämän upean huonekorkeuden, ja kuusen latva keikkuukin nyt tuolla noin 2,5 metrissä, melkeinpä kolmessa.
Kuusi on hiukan toispuoleinen, mutta ihastuinkin kuusen epätäydellisyyteen, sopii meille täydellisesti. Ei se ole niin justiinsa.;)

Olen viime vuonna tehnyt kuuseen kangassydämiä, ostanut kankaisia lumihiutaleita, sekä sinkkisiä koristeita.
Ehkä vähän sekalainen sakki, mutta ei se mitään.

Mun lempparikoriste on pitkään ollut tuo posliininen enkeli. Tänä vuonna löysin stockalta uuden lempparin, tämän hileisen talokuvioisen pallon. Jotenkin kuvastaa meidän kotia tämä pallo.

Totesin myös että vitsi, puu on vähän paljas, tarvitsisi jonkin nauhan ympärilleen. Katselin tuossa muiden blogeja muuten vain ja Anringon blogissa se idea tuli heti, viirinauhaa kuusen ympärille! Ei muuta kuin joulukartonkia ja nauhaa esille ja valmista.:)

Täällä ollaan vähän kipeinä, Miki nuhainen ollut jo pitkään, mulla kurkku kipeä ja vähän veto pois. Yritän ajatella että onneksi olen suurimman osan joulujutuista jo hoitanut, ja onneksi nyt eikä viikon päästä. Toivottavasti olemme kunnossa siihen mennessä.
Maanantain kampaajalle haluan kyllä ehdottomasti päästä, vaikka pää kainalossa! (Viimeksi olen ollut varmaan joskus keväällä kampaajalla)

No, kuumaa juomaa ja rentoutumista. Kunhan säät paranee, käyn kurkkimassa ikkunan takana, näkyykö kuusi uloskin. On meinaan varmaan aika kodikas uloskin päin.:)

-Henna-

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    MonenÄiti: Niin, meillä eivät kyllä kissat välitä tuosta kuusesta. Ihme kyllä.
    Toi voisi olla silti hyvä idea ottaa kuusi ajoissa sisään. Ihan alaoksille ei myöskään kannata koristeita laittaa etteivät niitä revi.:D
    Pystyisitkö sulkemaan huoneen jossa kuusi on, aina yöksi ja kun olet kotoa pois? Etteivät kisut kaada puuta kun et ole paikalla vahtimassa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *