Hanko

Lauantaina matkamme jatkui Tammisaaresta Hankoon. Ajoimme ihanaa rantakatua kohti keskustaa. Itse kiljahtelin toinen toistaan kauniimpien huviloiden perään, sekä ihanien rantamaisemien.

Itse olen ollut Hangossa viimeksi joskus 10 vuotta sitten teinivuosinani, muistaakseni juhannusta viettämässä. Silloin oli vaan vähän muut jutut mielessä kuin hienot maisemat ja talot… Enkä silloin käynyt keskustassa ollenkaan.

                                            Meidän huoneessa oli tuo ainoa parveke

Varauduin siihen että jos Tammisaaren majoitus olisikin liian ”erikoinen” meille, niin ainakin sitten Hangossa saisimme nukkua kivassa hotellissa hyvin yömme. Oikeaan osuin ainakin unien suhteen, ja hotelli olikin ihan nappivalinta. Hotel Regatta oli juurikin remontoitu kaunis vanha kivitalo jossa oli vähän ylellisempää ja yön nukuimmekin hyvin.

Hangossa söin elämäni ensimmäisen kerran sushia hotellin omassa kahvilassa. En ihastunut täysin, mutta uskon että voisin toistekin syödä sushia. Ehkä siihen täytyy vähän tottua jotta oppii tykkäämään. Illallisen otimme varman päälle ja söimme sataman Classic Pizzassa herkulliset pizzat kera punaviinin. Ravintola oli todella viihtyisä. Yöelämääkin Hangossa olisi riittänyt, mutta me joimme vain ”yömyssyt” Casinolla ja päätimme valita mieluummin hyvät yöunet kuin yöriekkumisen.

Hangossa oli muutama ihan kiva puoti mutta mukaan tarttui vain rannan pikkupuodista tuo kassi jollaista olenkin etsinyt. Jotenkin Tammisaaren kirppiksillä ja markkinoilla kierrelty aarteiden metsästys sai tavalliset kaupat tuntumaan niin tylsistä ettei mitään tarttunut mukaan.
Eipä sen väliä, muutaman viikon päästä on edessä vaateshoppailua tyttöporukalla Tallinnassa mun lemppariliikkeissä, joten säästetään nyt sinne rahaa. Mun ainoat farkut hajosi, ja uudet suostun ostamaan vain Bershkasta, joten sitä odotellessa.:)

Hangosta vielä sen verran että ihastuin paikkaan kovasti! Tuonne täytyy ehdottomasti mennä uudestaan, ehkä ensi kerralla Mikin kanssa viettämään mukavaa kesäpäivää. Niitä kuumia kesäpäiviä odotellessa siis, eli ensi kesänä ehkä…

Myöhemmin vielä juttua Fiskarssista jossa kävimme eilen kotimatkalla.

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Hangosta on tullut mulle myös yksi kesän vierailukohteista ihan viime vuosina 😉 Vesitornissa kannattaa käydä ihailemassa näkymiä pikkukaupunkiin ja merelle. Marskin maja ja sen lähellä olevat rannat ovat sopivan mukavia vilvoittelulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *