Gastro messut ja ViiniExpo

Pääsin eilen tutustumaan Gastro messujen ja ViiniExpon antiin. Ehdottomasti parhaimmaksi messujen anniksi nousi ravintola Murun tryffelirisotto! Yllättäen ViiniExpon puolella illan hitti oli ehdottomasti Radbrewerin Sanstone american pale ale, jonka sitruksinen ja ehkä hivenen tilliin vivahtava maku toi mieleen kesän sekä ensimmäiset uudet perunat! ViiniExpossa ihastuin myös viinitien standillä esittelyssä olleeseen Gipsy Winesiin, nimestään huolimatta Dead Monkey maistui erinomaiselta.

Pääsin maistamaan myös Fazerin uuttuutta omarmunkkia, joka oli todella hyvää. Muita herkullisia maku elämyksiä olivat mm. tellicherry mustapippurilla maustettu pippuripihvi santa marian ständillä ja pasta factoryn tuorepastat. Tietysti ihastelin myös astioita.

height=”439″ width=”781″>

height=”800″ width=”450″>

 

height=”394″ width=”700″>

 

 

height=”798″ width=”450″>

height=”255″ width=”453″>

height=”798″ width=”450″>

height=”799″ width=”450″>

Tässäkö ensi kesän mökkitulias hitti?

height=”394″ width=”700″>

Omarmunkki maistuivat Fazerin munkkibaarissa taivaallisilta.

height=”389″ width=”691″>

PastaFactoryn ihanat tuorepastat!

height=”798″ width=”449″>

Sitruunasorbetti on aina taivaallista!

height=”396″ width=”704″>

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *