Blogit
Kasvihormoni

Vuodet vierivät ja talvimaisema muuttuu?

Pohjoispuoli_Kasvihormoni.fi-1Odottavan aika on pitkä ja erityisen pitkä se on silloin, jos odottaa, että puutarha kasvaa valmiiksi.

Kuitenkin sitä huomaa, että kasvaa se puu täällä Pohjolassakin vaikka kuinka tuntuu, että mitään ei tapahdu. Viimeksi huomasin kasvun, kun otin alla olevaa kuvaa parvekkeelta enkä saanut mäntyä mahtumaan kuvaruutuun. Tilanne oli suorastaan naamaläpsyn arvoinen, sillä olin aivan varma, että kyllä se siihen aiemmin mahtui ja rapsuttelin pääni lähes verelle pohtiessani, miten mahdoinkaan rajata kuvan edellisvuosina.

No niin.

Koin heureka-hetken ripustaessani jouluvaloja vieressä olevaan pilvikirsikkaan ja tajutessani, että en enää yllä sen latvaan saakka.

Kuinka ihminen voikaan tuntea itsensä idiootiksi.

Parvekenäkymä_pohjoispuoli_Kasvihormoni.fi-1
Talon pohjoispäädyn kasvialue kahden vuoden takaa. Mänty mahtuu kuvaan eikä kompostin laudat ole vielä harmaantuneet kuin osittain.

Even though it feels like nothing grows after planting, I discovered that yes, the plants do grow. Here is a proof: on the top picture I did not manage to fit the pine tree in the frame any more. The lower picture is from two years back.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (2)

  1. anunpuutarha

    Valokuvista sen kasvun parhaiten huomaa, sekä kasvien että ihmisten!

    • Sini K.

      No juu, niin tekee! Palauttaa välillä maan pinnalle. Nimim. juuri selasin kuvia viiden vuoden takaa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *