Blogit
Kasvihormoni

Valot elokuun illassa

Lyhdyt_kasvihormoni.fi-3Tänään on ollut ihanan lämmin ja pehmeän kostea ilma. Sellainen unelmainen elokuun ilta, jolloin tarkenee takitta vielä yhdeksänkin jälkeen. Hipsuttelin äsken kotiin naapurista paljain varpain ja nautin jokaisesta lämpimästä askeleesta.

Elokuun iltoja varten on ihanaa, kun pihalla on tunnelmavaloja. Hankin Airamin aurinkokennolyhdyt Anttilan konkurssimyynnistä ja ne on juuri sopivat tuikut pihalle tähän aikaan vuodesta. Säästän tehokkaampia pihavaloja sille ajalle, kun pihaa on hyvä valaista jo ennen kahdeksaa, että näkee tehdä pihatöitä. Nyt riittää tuo lyhtyjen tunnelma.Lyhdyt_kasvihormoni.fi-2Tunnelma on sen verran kutsuva, että voisin rantauttaa täällä meidän seudulla tuntemattoman venetsialaisten juhlan ensi viikonlopuksi. Vieraitakin olisi tiedossa, joten eiköhän tähän maisemaan saataisi sopivat huvilakauden päättäjäiset aikaiseksi. Lyhdyt_kasvihormoni.fi-1

The evenings are dimming (as always in August) and first lights are setting the right mood in the garden. Next weekend, there is the celebration of the end of sailing and summer home season in Finnish costal areas. The mood is so nice that maybe I should arrange a party on my own, as well.

Hohoi, kertokaahan huvilattomalle ja veneettömälle Keski-Suomen asukille, miten venetsialaisia vietetään teillä, jotta tännekin saadaan hyvät bileet aikaiseksi!

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (2)

  1. Puutarhamyyrä

    Hienot valopallot!

    • Sini K.

      Kiitos! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *