Blogit
Kasvihormoni

Valoa kansalle joka joulua odottaa

Jouluvalot_takapiha_Kasvihormoni.fi-1Viime postauksessa vinkkasin, että virittelin joulukuun kunniaksi takapihalle jouluvaloja. Ankea piha muuttui heti kutsuvammaksi ja kun vielä satoi lunta, alkoi maailma näyttää jouluisammalta.
Jouluvalot_takapiha_Kasvihormoni.fi-2Jouluvalot_takapiha_Kasvihormoni.fi-3Siitä ei ole kuin pari vuotta, kun kutsuin jouluvaloja vielä talvivaloiksi: silloin meidän pihalla ei ollut lainkaan valaistusta ilman valoketjuja. Maaliskuussa alkoi jo hävettää valojen polttaminen mutta ei auttanut: kun osa porukasta kulkee päivittäin pimeään aikaan takapihalla, on jo turvallisuuden vuoksi pakko lisätä valoa. Ihanuus ja autuus sentään, kun viime syksynä napsautimme ensimmäisen kerran viralliset pihavalot päälle, näin sitä pitää talvi kulkea, jouluajan voi tunnelmoida niillä valoketjuilla erikseen! Jipii!
Jouluvalot_takapiha_Kasvihormoni.fi-7Nyt pihalla voi ihailla kaamosta siinä missä lumileikkejäkin. Jouluvalot on pyritty sijoittamaan niin, että ne näkyvät sisälle ja että ne vielä kaiken kauniin lisäksi auttavat junioreita askelmien hahmottamisessa. Tuohon vielä pari punaista palloa ja piha pukeutuu juhlaan muutoinkin kuin vain pimeään aikaan.

Päivä kerrallaan se joulu sieltä lähenee.Jouluvalot_takapiha_Kasvihormoni.fi-4This is our back yard with christmastime lighting. 
Jouluvalot_takapiha_Kasvihormoni.fi-6

P.S. Etupihan valot löydät näistä postauksista:

Valaistut mäntykartiot
Tuikkivat pajupallot

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (1)

  1. Rakkaalla lapsella on monta nimeä – Meillä Kotona -blogit

    […] Samalla, kun pihaa kaivettiin, upotettiin maan alle johdot valoja varten ja kaivantojen päälle nostettiin täysi satsi mursketta tulevan istuskeluryhmän pohjaksi. Muutoksella sain pomppuympyrään hämyisän yleisvalon ja yhden kohdevalon, joka tuo kulmakiven viereiset korkeat puut ja pensaat viehättävästi esiin iltojen pimeydessä ja jonka turvin aukealla voi leikkiä myös talvisen hämärän aikana. (Kuvia valoista näkyy täällä ja täällä.) […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *