Blogit
Kasvihormoni

Vain servetit puuttuvat

Kahvilakakku_kasvihormoni.fi-3Viimeiset pari päivää meillä on puuhattu kahvilaa. Huomenna on ravintolapäivä ja meillä on tarjolla kakkua ja kaveriksi kuumaa juomaa (sitä kuulemma tarvitaan, viileä keli tiedossa). Vähin erin alkaa olla viimeistä silausta vaille valmista, vain servetit on taittelematta ja liinat silittämättä!

Miten sitä tällaiseen erehtyykin kesken kevätkiireiden: pahin ryysis töissä, pihalla pitäisi siemeniä kasvimaahan, iltaisin juosta kylmänarkoja kasveja sisään ja aamulla ulos ja vielä ottaa kuvia tänne blogiinkin – koska kevät. Mutta niin vaan ehdin tekemään tämänkin postauksen vielä ennen kuin päivä vaihtuu virallisen ravintolapäivän puolelle.

Kahvilakakku_kasvihormoni.fi-1

Jotenkin olen kakun vääntämisen ohella ehtinyt keskittymään siihen olennaiseen, kuten vaikka begonioiden nappaamiseen kermapurkkien päälle keikkumaan tai maailman muhkeimman hortensian keplotteluun ostoskassien väliin sinne minipieneen takakonttiin. Ihan vaan tietysti siksi, että kahvilan nurkat olisivat ojennuksessa ja näyttäisi nätiltä, muutenhan en tietenkään tekisi yhtään heräteostosta kasvipuolella.

Kahvilakakku_kasvihormoni.fi-2Koskaan meilä ei vielä ole ollut jalohortensiaa, mutta nytpä se toivottaa kaikki ohikulkijat tervetulleeksi meille ostamaan palan kakkua ja nauttimaan kevätsäästä siinä sivussa. Aamulla siis jatkuu täysi tohina, nyt pitää ehtiä hetkeksi lepäämään.

Tervetuloa Kahvila Kakkuun kello 11-16 välillä, jos satut olemaan Jyväskylässä päin!
Kahvilakakku_kasvihormoni.fi-4Tomorrow, I am selling cakes and coffee together with my boys. The day is promised to be chilly but the company will definitely warm everybody up. A busy day to come, I’m sure! 

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (4)

 1. Paavalinkukka

  Hei

  Olen seurannut kivaa puutarhablogiasi pitkään. Juuri äsken sain whatsapviestin tyttäreltäni, että he ovat menossa tuttaviensa Kahvila Kakkuun Jyväskylässä ravintolapäivänä! Hän siis tuntee sinut. Pieni on nettimaailma!
  VE

  • Sini K.

   No tämäpä on hauska sattuma! Tyttäresi sai eritystilauksen lattea ja koko seurue reilusti maisteltavaa tarjotuista kakuista. Mahtava tytär teillä!

 2. Viileän kesän voittaja: orvokki – Viherpiha-blogit

  […] kuulu varsinaisiin kesän voittajiin: ostin ne ravintolapäivän kahvilaamme varten (vaikkapa täällä) ja toukokuun lopun kylmät ruskettivat ensimmäiset kukat lähes tyystin. Nyt ne ovat kasvattaneet […]

 3. Vips ja vaihtoon – Viherpiha-blogit

  […] orvokkeja (joiden kukinta on ollut mahtava pitkään vallinneen viileyden vuoksi) ja kevään ravintolapäivään ostettuja begonioita, jotka ovat näyttäneet kivoilta mutta jotka eivät nyt suoraan sanoen ole sopineet […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *