Blogit
Kasvihormoni

#tulppaanitorstain punaiset posket

vaaleanpunainentulppaani_kasvihormoni-3Torstai on täällä taas, ja sehän tarkoittaa #tulppaanitorstaita! vaaleanpunainentulppaani_kasvihormoni-2Tänään jatkan viime viikolla väliin jäänyttä niittytunnelmaa, sillä se jäi kutkuttamaan mieleen. Tällä niityllä on vaaleanpunaisia tulppaaneja, oikeastaan kahta eri sävyä, ja paljon muita kasveja siinä sivussa huojumassa.

Maan rajassa on yrttejä, juoruja, gerbereita ja vahakukkia, vähän korkeammalla heinävartisia (nimettömiä) vihreitä, leinikki sekä orkideoja ja korkeudessa huiskii pari eukalyptuksen oksaa kauniin hopeisenvihreinä.

Minikokoinen niitty!vaaleanpunainentulppaani_kasvihormoni-6 vaaleanpunainentulppaani_kasvihormoni-5Kokonaisuus on koottu viime viikolta yli jääneeseen oasiskukkasieneen, jonka koetin piilottaa vihreät koristenauhan sisään. Sitominen ei mennyt ihan kohdalleen, mutta koska tässä ihan vaan harrastetaan eikä haeta ammattilaisen titteliä, epäonnistuneet kohdat voi peittää sopivasti asetelluilla niittykaunokaisilla.

Aluslautasen reunat auttavat kosteuden pysymisessä kukilla, komeutta kastellaan tuohon sienen päälle, jos sille sattuu tulemaan tarvetta. Itse asiassa sieni on halkaistu, sillä orkidea ja tuo pullojukan oloinen vihreä ovat edelleen kasvatusmullissaan ja ankkuroitu hammastikkujen avulla pysymään palojen välissä.

vaaleanpunainentulppaani_kasvihormoni-7Asetelman paikka löytyi ensin tästä olohuoneen pöydältä traakkipuun vierestä, mutta sitten totesin, että ilahdutan tällä taukoilijoita (itseäni) töissä.

Joten nyt tämä on työpaikan kahvihuoneen kaunotar – tulppaanitorstain kunniaksi! Kiitos, Sanna, tulppaanitorstaista!vaaleanpunainentulppaani_kasvihormoni-1

It’s tulip Thurstay again! The meadow I was dreamming about last week is here. Instead of white parrot tulips, I made it of everything pink. 

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (7)

 1. Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

  Nyt on upea!

  • Sini K.

   Kiitos kaunis

 2. Puutarhamyyrä

  Upea ja jotenkin niin kesäinen astelma.

  • Sini K.

   Kesäfiilis tuli minullekin, kun tein tätä. Ja kesä itsessään on upea!

 3. Pirjo

  Ihana!

  • Sini K.

   Kiitos <3

 4. #tulppaanitorstai – á la Hernepensaskujanne-blogi – Villiverso

  […] karusellissa (kuvassa alla)A Whisper from the Almond ValleyKasvihormoniMuusan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *