Blogit
Kasvihormoni

Tulppaanitorstai pikkupulloissa

tulppaanitorstai_lasit_kasvihormoni.fi-4

Tällä viikolla olen taas mukana Kukkala-blogin lanseeraamassa #tulppaanitorstai-haasteessa. Sain viime viikonloppuna ison kasan pikkuisia lasipulloja ja näin heti sieluni silmin, miten ne täyttyvät kasveista. Ja tässä ne nyt ovat!

tulppaanitorstai_lasit_kasvihormoni.fi-7Ostin eri väreistä kootun nipullisen tulppaaneja ja nappasin tähän asetelmaan valkoreunaisia pinkkejä ja puhtaanvalkoisia tulppaaneja. Lisäksi asettelin pulloihin nupullaan olevia helmihyasintteja ja perunanarsisseja sekä muutaman kepeän oksan morsiusharsoa. Neljään laitapulloon päätyi myös juurtumaan napsaistut oksat juorusta.

tulppaanitorstai_lasit_kasvihormoni.fi-10

Kokonaisuus on ilmeeltään kepeä kuin keväinen kukkapenkki. Koska kukat eivät kuitenkaan ole pelkkää lempeää kevätilmaa, pistin pullojen pohjaan vielä pienet palat sinitarraa pitämään vaaseja paikoillaan. Silti kaatumiset ovat mahdollisia, mutta onneksi pöydälle päätyy vain pieni määrä vettä kerrallaan.

Tekninen tuki kyseli ihmeissään, että meinaanko tosiaan pitää kukkapulloja keskellä ruokapöytää. Vastaus oli, että kyllä, sillä voihan ruoan aina tarjoilla pöytään valmiina annoksina. Nyt odotan, miten miesväki selviää työstään.Tulppaanitorstai_combo tulppaanitorstai_lasit_kasvihormoni.fi-1

Muutama tulppaani ja morsiusharso päätyi vielä eteisen seinän kehystä koristamaan. Voi olla, että keittiön pöydän pullotkin siirtyvät piakkoin viereisen ikkunan eteen, niin saadaan nostaa muusikulho suoraan pöytään Tuen mieliksi.

tulppaanitorstai_lasit_kasvihormoni.fi-2A small arrangement on our dining table to celebrate Tulip thursday, #tulppaanitorstai.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (3)

 1. Sanna / Kukkala

  Iiik! Tämä on niin henkäyksen ohuen kaunis! Ihan mieletön. Tuo sinitarrakikka on aivan superhyvä. Mäki haluan tuollaisia pulloja, niille olisi sata käyttöä!! Mistäs minäkin saisin ”ison kasan pikkuisia pulloja….” 🙂

  • Sini K.

   Tämän kehun äärellä ihan häkeltyy! Mä etsin noita tasapohjaisia pikkupulloja ehkä viitisen vuotta onnistamatta. Sitten Facebookin ”annetaan”-palstalla oli tarjolla muovipussillinen purnukoita. Uskomatonta! Pullot on ilmeisesti sairaalakäyttöön tehtyjä, varma en ole, sillä unohdin kysyä tarkan alkuperän. Kyselepä lääkintä/hoitoalalla olevilta tutuilta, jos sellaisia sattuisi olemaan heidän työssään.

 2. #tulppaanitorstai levittäytyy pöydälle – Kasvihormoni

  […] Tulppaanit pöydällä pikkupulloissa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *