Blogit
Kasvihormoni

#tulppaanitorstai levittäytyy pöydälle

tulppaanitorstai-kasvihormoni.fi-5Taas on se aika vuodesta, kun tulppaaneja on tarjolla jokaisessa kaupassa ja huoltoasemat päälle.

Kukkalan Sannan lanseeraama #tulppaanitorstai antaa ihan valtavasti ideoita siihen, miten niitä tulppuja voi pistää kotiin, jos se perusmaljakkoasetelma on jo niin nähty.tulppaanitorstai-kasvihormoni.fi-6Meillä Tekninen tuki sai juhlapäivän kunniaksi pari kimppua keväänvärisiä neilikoita, joille hankin kaveriksi yhtä iloisen värisiä tulppaaneja. Nämä kun laittoi keittiön pöydälle kolmeen vaasiin, teki heti mieli vaihtaa myös harmaat verhot keväisen värisiksi. Pirteys tarttuu!

tulppaanitorstai-kasvihormoni.fi-8Tykkään yhdistää värikkäitä kukkia toisiinsa. Yhdistellessä poistan ylimääräiset lehdet, jotta värit pääsevät riittävästi esiin. Kun teen samasta teemasta useamman asetelman, koetan tehdä ainakin yhdestä maljakosta erivärisen kuin muista, niin maljakkojen järjestystä muuttamalla saa tunnelman muuttumaan. Monesti myös laitan yhteen vaasiin jonkin erilaisen kukan kuin muihin, tällä kertaa minulla oli vain neilikoita ja tulppaaneja, joten hain eroja vain väreillä ja kukkien määrillä.

Kukat saa pysymään pystyasennossa, kun pistelee niiden varret ristikkäin. Tasaisesti asetellut kukat tahtovat valahtaa maljakon reunoille. tulppaanitorstai-kasvihormoni.fi-9Tähän haasteeseen voi osallistua kuka tahansa ja ehdottomasti kannattaakin. Sanna poimii vinkatut julkaisut omiin postauksiinsa, joten hänen blogistaan (ja Instastaan) pääsee kymmeniin ideapostauksiin ja kauniisiin asetteluideoihin. Itse olen ajatellut testata ainakin tämänkertaisen postaukseni kaltaista seka-asetelmaa pienemmissä maljoissa. Kun hajottaa yhden kimpun useampaan settiin, saa ilmavan, kepeän ja näyttävän kukkakauneuden nopeasti ja helposti.

Millaisista tulppaaniasetteluista sinä pidät?

tulppaanitorstai-kasvihormoni.fi-2Kurkkaa viime vuoden tulppaanitorstaipostaukseni tästä:

Tulppaanit pöydällä pikkupulloissa

Tulppaaneja ulko-oven kranssissa

tulppaanitorstai-kasvihormoni.fi-4

Tulip thursday, #tulppaanitorstai is here again! I simply love the time of these beauties, when you accompany them with other flowers of the season, brightness enlightens the day.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (11)

  1. #tulppaanitorstai – vihreän kanssa by 100% outdoor – Villiverso

    […] Ihan pian huomaamme, että kevät on täällä ihan oikeasti! Kasvihormoni (alakuvassa) […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *