Blogit
Kasvihormoni

Syyskelejä, ruskaa ja arjen kiirettä

sumuaamu_kasvihormoni.fi-1Meillä kotona tekemättömien, käsittelyssä olevien ja keskeneräisten töiden pino kasvaa.

Latasin äsken kymmenen päivän kuvat kameralta koneelle, se lienee yksi latausvälien ennätyksistä blogiurani aikana. Syyskiirettä on pitänyt eikä tälle näy loppua.

sumuaamu_kasvihormoni.fi-3Onneksi piipahdus puutarhassa auttaa keräämään voimia. Olen kiertänyt nurmipolkuja päivän kääntyessä jo illaksi ja sadepilvien tuodessa hämärää kotikonnuille aivan liian aikaisin. Olen kävellyt kukkapenkkien laitaa myös aurinkokeleillä ja sipaissut lakastuvia lehtiä ohimennessäni.

ruskapiha_kasvihormoni.fi-6Pihan ruskakausi on tavattoman kaunis, oi, kuinka voimauttava se onkaan ennen pitkää havujen mahtikauden alkua. Vielä viikon ajan ehtii tarrautua syksyn värimyrskyn tukipilareihin ja kahmia tätä muistoa talvikauden varalle.

Sitten alkaa pitkä odotus, jolloin kerätyistä varastoista ammennetaan virtaa.

Tuleva kasvukauden keskeytys on pitkä, mutta kyllä siitä selviää. Ihan niin kuin on selvitty ennenkin.ruskapiha_kasvihormoni.fi-1

Fall colors have been here for a week. This great fanfare will conclude the growing season and set us ready for the half a year’s waiting period. It’s a long one but we will manage – just like we’ve done so many times before.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *