Blogit
Kasvihormoni

Pikkupulloterapiaa

pulloasetelma2_kasvihormoni-fi-4Tarvitsin arkipäiviin terapiaa ja hain sitä pihalta. Vaikka minulla on oma työpöytäni ikkunan ääressä (ja sen takana on seesteinen näkymä), huomaan istuvani kerta toisensa jälkeen koneen kanssa keittiön ruokapöydän luona. Niin, koska kahvi, tee ja jääkaappi. Huoh. Meillä olohuone keittiön vieressä on seesteinen, mutta elävään luontomaisemaan verrattuna se on kuin Avotakan aukeama (paitsi että meidän olohuonetta ei sinne kuvattaisi).

Niinpä hain – jälleen kerran – kukkasakset ja naksin luonnonvalon ääreen kymmenen lasiastiaa täyteen pulloterapiaa.

pulloasetelma2_kasvihormoni-fi-2Niks naks, niks naks pullot täyttyivät tällä kertaa tuoksuherneistä, malvan oksasta, daalioista ja aronian marjaoksista sekä tietysti jo neljättä viikkoa pulloissa viihtyvistä keijunkukan purppuraisista lehdistä.

Ah.

pulloasetelma2_kasvihormoni-fi-3Katselin muutaman muun bloggaajan daaliakuvia, niitä pihalla otettuja, ja ihailin kukkamerta. Huokailin kateellisena, että miksi minulla ei ole kukkia noin valtavasti kunnes tajusin, että onhan niitä, mutta suurin osa viihtyy sisällä.

Ensi vuonna pitää varmaankin laittaa huomattavasti lisää. Suunnitelmia on ainakin jo tehty!

pulloasetelma2_kasvihormoni-fi-1

More cut flowers inside, of course. See the previous ones here:

These small bottles filled with red flowers, phloxes and berries.
Bigger vase filled with dahliasliliesa hint of Cimifugaswhite flowers and dark flowers

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (4)

 1. Pauliina

  Kiva idea sulla! Varsinkin tuo marjaisa oksa on kuin piste i:n päällä.

  • Sini K.

   Marjaoksat sopii munkin mielestäni hienosti kukkien kaveriksi, niistä saa kivaa muotoa isompien kukkien sekaan. Kiva kun kävit ja jätit kommentin, osasin heti kurkata sinunkin blogiisi!

 2. pioni

  Vielä vähän aikaa saa maljakontäytettä omasta pihasta, nautitaan:)
  Ja sitten siirrytään kukkakaupan tiskille;)

  • Sini K.

   Onneksi kukkakaupat auttavat kasvittoman kauden yli. Sitä paitsi pulloasetelmien teko vaatii vain muutamia kukkia, niin että myös pahimpien pakkasten aikaan on varaa ostaa aina silloin tällöin kimpullisen verran!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *