Blogit
Kasvihormoni

Parhaat äkkilähdöt nyt tästä!

akkilahto_kasvihormoni.fi-1Varaa omasi saman tien!akkilahto_kasvihormoni.fi-7Tarjolla aurinkoinen ja rauhallinen kohde, tunnelmallinen ympäristö ja osaavat paikallisoppaat. Kohteessa on ruuhkaa vain harvoin, mutta halukkaille on tarjolla sykkivää yöelämää ja parhaita kulinaristisia elämyksiä.

akkilahto_kasvihormoni.fi-4akkilahto_kasvihormoni.fi-3akkilahto_kasvihormoni.fi-6Tunnelman ja lämpötilan noustessa lasit avataan ammolleen ja vieraat pääsevät nauttimaan vilvoittavasta kevättuulen vireestä.

Pyynnöstä järjestyy myös aktiiviloma ja toimintatalkoot, älä pelkää kysyä! Juuri nyt sesonki tarjoaa elämyksiä kasvimaan parissa ja lähiruoan tuotannossa.

akkilahto_kasvihormoni.fi-8Kohteessa on A-luokan majoitus ja se sijaistsee pyörämatkan päässä keskustasta mutta kuitenkin luonnon helmassa. Koe aito kesätunnema ja tee varauksesi nyt!akkilahto_kasvihormoni.fi-5

P.S. kyllä on ollut ihan parhautta tämä talvella lasitettu terassi. Ensimmäisen kerran täällä syötiin perheen aamiainen jo maaliskuussa, kun ympärillä oli nietokset lunta. Nyt kuukauden ajan esikasvatukset ovat majailleet terassilla lähes yötä päivää ja kasvaneet paremmin kuin koskaan aiemmin (paitsi ne itämättömät vanhat siemenet).

taimikasvatus_tomaatti_kasvihormoni.fiViime päivien kauniit kevätkelit ovat lennättäneet myös lasit auki, jotta terassilla on voitu viettää iltaa ja päivää vieraiden kanssa.

Ihan superparhautta!

The best of the best of the best: our terrace. Come and check it out yourself. 

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (2)

  1. Kasvihuone kuntoon, kesä tulee! – Meillä Kotona -blogit

    […] No siksi, että esikasvatukset ovat tietenkin saaneet oleilla meidän talvella lasitetulla terassilla, mikä on ollut kyllä autuus ja ihanuus. Ei edestakaisin roudaamista, siellä niiden on ollut […]

  2. Kaksitoista kuvaa menneestä vuodesta – Kasvihormoni

    […] 8.5. tunnelmoin siellä äkkilähtöä […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *