Blogit
Kasvihormoni

Parasta pihassa: hämärän laskeutuminen

Iltapiha_Kasvihormoni.fi-1

Tämä postaus on omistettu siskolleni.

Sisko kävi nimittäin kylässä ja naureskeli meidän pihan blogikelpoisuudelle, oli jopa tunnustanut sotkuisen luonteeni Naapurin Rouvalleenkin. Tottahan sisko puhui, mutta vähän se jäi kuitenkin kismittämään ja siivosin sen jälkeisen vapaapäiväni apinanraivolla (josta oli ihmisen järki kaukana) ja tadaa! Katsopa nyt, miten blogikelpoista on! Eikä tämä postaus sisällä edes yhtään lähikuvaa, josta on raivattu ylimääräiset pois, ihan ovat otokset au naturel (paitsi näkymä naapurin ikkunasta sisään on poistettu, se rikkoisi yksityisyydensuojaa).

Siivouksen jälkeen kelpaa ottaa kuvia pihasta: näyttää niin nätiltä kuin olisi kaikki kunnossa. Ihan niin kuin täydellisten naisten blogissa pitääkin olla, ainakin hämärässä otetuissa kuvissa. Ihan parasta.
Iltapiha_Kasvihormoni.fi-3

Hämärän lisäksi parasta on valot, jotka asennettiin vuosi sitten pihamaalle. Ennen hämärän tullessa piha oli pimeä, mutta nyt sitä voi kutsua hyvällä omallatunnolla tunnelmalliseksi. Jopa valottomat reunat (voi miksi emme vetäneet myös sinne sähkökaapeleita?) näyttävät hyviltä vaikka tietysti takapihan kohde- ja yleisvalot ovat jotain vielä parempaa.

Asia, josta iloitsen erityisesti on, että valojen kanssa myös muut kuin valkoisena hohtavat kasvit erottuvat pihalta ilta-aikaan.

Ja asia, josta olen vielä ylpeämpi on, että nyt voit napata sen Naapurin Rouvasi meille kylään, mutta muista tulla hämärän aikaan.Iltapiha_Kasvihormoni.fi-4 Iltapiha_Kasvihormoni.fi-5Iltapiha_Kasvihormoni.fi-9Iltapiha_Kasvihormoni.fi-11 Iltapiha_Kasvihormoni.fi-6 Iltapiha_Kasvihormoni.fi-15Iltapiha_Kasvihormoni.fi-8// edit: Sisko otti neuvosta vaarin ja tuli Naapurin Rouvansa kanssa kylään. Tulivat vaan niin myöhään, että piha oli jo pimeä. Onneksi oli valot, niin näkivät edes jotain!Iltapiha_Kasvihormoni.fi-10Fall did arrive and in Finland and that means dark nights. Dusk starts before 9 in the evening and that brings another world into the garden. It’s all about shadows and lights.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (2)

  1. Outi

    Ihana tunnelma! Kaunista!

    • Sini K.

      Kiitos! Syksy on vuoden tunnelmallisinta aikaa – ainakin minun mielestäni.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *