Blogit
Kasvihormoni

Mitä kotiin kuuluu?

kasvimaa_kasvihormoni-8Käsi ylös, kuka raaskii olla pois puutarhan ääreltä kesäaikaan?

Täällä ei nouse käsi, mutta silti me aina reissataan kesäisin. Jos saisin valita, koko kesä vietettäisiin vaan kotimaassa ja aikaisintaan syyskuussa voitaisiin harkita matkoja muille maille, mutta kun työ määrää lomat, pitää oman puutarhan äärestä poistua myös parhaaseen puutarha-aikaan.

unikko_blsck_kasvihormoni-2Kaksi viikkoa poissa puutarhasta on pitkä aika. Viime postauksen kommenteissa Saara sanoi, ettei uskalla ajatella, mitä tapahtuisi edes viikon jälkeen. No, minä uumoilin tilannetta vähän etukäteen ja naksin anopille läksiäislahjaksi kaikki ne kukat, jotka arvelin menetetyiksi matkan aikana – kimpusta tuli tosi iso, se mahtui hädin tuskin eteisen pöydälle.

Onneksi meillä puutarhan vahtivuorot onnistuvat hyvässä yhteistyössä lähisuvun ja naapureiden kanssa, helpointa on, kun lainaa omaa kotia toisten käyttöön. Ja kun robotti hoitaa ruohonleikkuun, takaisin tullesssa vastassa on vain kevyesti rehahtanut runsaus superjännittävän ”en uskalla katsoa”-tilanteen sijaan.

daalia_kasvihormoni-1Instan puolella on jotain kuvia meidän lomamatkasta (näkyvät myös täällä tuolla sivupalkissa), me lähdettiin sukuloimaan ekstempore edullisten lentolippujen myötä. Mutta ajankohtaisia postauksia en saa tehtyä reissusta, kun jätin koneet kotiin. Tämä on ensimmäinen blogilomani sitten kuka muistaa milloin. Sen voin kertoa täältä Singaporen-lomalta, että täälläkin sataa, mutta lämpö on tasainen 30 astetta.

Vähän kutkuttaa, että mitäköhän sinne kotiin kuuluu? Näissä kuvissa on tilanne viikon takaa. Jokohan auringonkukat kukkivat ja onkohan daalioissa jo valtavasti kukkia?

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (4)

 1. Pauliina

  Täällä käsi pysyy visusti alhalla. Pitäisi malttaa lähteä, mutta kun on niin paljon kaikkea kivaa puuhaa. Yhtenä iltana en meinannut saada unta kun niin poltteli päästä kokeilemaan ostamaani pensasleikkuria 🙂 No, ei kai se ole ihme kun eka kertaa pensasaita on siinä kunnossa, että sitä pääsee leikkaamaan ja uusi leikkri odottaa tallissa 🙂

  • Sini K.

   Pensasaidan trimmaus on hienoa puuhaa, kun siihen pääsee käsiksi, joten en yhtään ihmettele, että sellainen polttelee. Varsinkaan uudella trimmerillä. Toivottavasti tuli siistiä jälkeä!

 2. Puutarhamyyrä

  Upean rehevältä näytti puutarhassanne kuvien perusteella. Varmaan jopa vielä paremmalta, kun palaatte kotiin. Itsekään en halua kauaa olla poissa puutarhasta, ettei vain mitään menisi ohi.

  • Sini K.

   Nyt on tultu kotiin, ja kyllä täällä tosiaan on rehevää! Tänä kesänä on ollut niin viileää, että vaikka oltiin kaksi viikkoa pois, oikeastaan mitään ei mennyt sinä aikana ohi. Aika erikoinen tilanne.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *