Blogit
Kasvihormoni

Marraskuu on valokuu

Valopallot_Kasvihormoni.fi-2Kun marraskuussa alkaa olla pimeää samalla hetkellä kun tulee kotiin ja sitä pimeyttä jatkuu siihen asti, että sitä seuraavana aamuna taas poistuu omasta osoitteesta, täytyy tehdä jotain. Ja minä päädyin julistamaan marraskuun valon kuukaudeksi – sytyttämällä pihaan tuikkuvaloja.

Kuka sanoo (ja missä), että valoketjut saa sytyttää vasta ensimmäisenä adventtina, joulukuun alussa tai vielä myöhemmin jouluksi? Valoa kaamokseen! Marraskuu on valon kuu! Tätä mieltä olivat ainakin ne Instagramin seuraajat, jotka peukuttivat valopallokuviani ja kertoivat sytyttäneensä omat pihavalonsa jopa pari viikkoa sitten.

Kumpaan kastiin sinä kuulut: siihen, joka käyttää pimenevät illat tunnelman luontiin vai siihen, joka pitää valot mieluummin joulun koristeina?

Valopallot_Kasvihormoni.fi-3It is time for dimming days and long nights. To bring light to life, I plugged the lights on. And that will be the case for minimum of next four months. What do you do to brighten your days?
Valopallot_Kasvihormoni.fi-1

P.S. Tästä löydät ohjeet siihen, kuinka pajupallot tehdään

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (3)

 1. Ihanat pajupallot itsetehtyinä – Viherpiha-blogit

  […] Tiistain postauksessa meidän marraskuun valontuojien pohjana oli pajupalloja, jotka tein itse. Tässä on vinkki kaikille teille, jotka ihastelitte niitä ja päätitte koettaa tehdä samanlaiset: tehkää vaan. Ohjeet ja oppirahat ovat alla. […]

 2. anunpuutarha

  Ilman muuta siihen kastiin, joka virittelee valoja viimestään marraskuussa:)

  • Sini K.

   Hyvä Anu!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *