Blogit
Kasvihormoni

Lavatarhurin inspiroimana

Tulin tänne kertomaan, että sain eilen tekstiviestin. Se kertoi, että varaamani Lavatarhuri-kirja oli saapunut lähikirjastoomme.

Lavatarhuri_Kasvihormoni.fi
Tässä se nyt on, tuoreeltaan lainaan noudettuna.

Medän pihassa on kolme lavaa, jossa kasvattelen oman pihan satoa. Lavojen pito on helppoa, mutta niihin liittyviä niksejä on hyvä tietää, sillä pienessä maapläntissä kasvitautien ja tuholaisten riskit ovat isoa peltoalaa suuremmat. Siksi tämä kirja on kutkuttanut mieltäni.

Olen seurannut Hirvihaaran kartanon maille keskittyvää blogia ja ollut innoissani sen lavojen kasvusta (erityisesti hiekkaviljelystä), mutta Suvi Lehtosen blogi päivittyy minusta harmillisen harvoin. Tässä kirjassa seikkaillaan pääasiassa juuri tuon kartanon lavoilla ja Suvin laatikoissa, joten kirjan ilmestyminen oli ilonaihe minulle.

Toinen ilonaihe on siinä, että Heidi Haapalahti arpoo yhden tällaisen kirjan Viikonlopputarhuri-blogissaan – Heidi on se kynäniekka, joka on sanaillut tämän kirjan sisällön. Heidi on yksi Viherpihan bloggareista, joten odotan innolla myös kesäaikaa ja sitä, että pääsen kurkkaamaan blogista, mitä Heidin omalla mökkipalstalla tulee kukoistamaan.

Jos olet kiinnostunut kirjasta, niin tee ihmeessä tutustumismatka tuonne Heidin blogiin!
Lavatarhuri2_Kasvihromoni.fi

Kommentit (2)

  1. Kati

    Tämä on mielestäni kevään paras puutarhakirja. Tykkäsin myös että kanteen oli satsattu niin paljon. Se on tosiasiapitoinen ja Teija tuiskun kuvat ihan uskomattoman kauniit!

    • Sini K.

      Nyt olen ehtinyt käymään kirjan läpi ja täytyy sanoa, että tämän LUEN. Siis samaa mieltä kanssasi. Niin moni tulee vain katsottua läpi ja vähän lueskeltua, mutta ah, oikea opas!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *