Blogit
Kasvihormoni

Kevätloikka Kew Gardenissa

Kew_garden_kasvihormoni.fi-41Pari päivää Lontoossa edisti kevättä enemmän kuin hallituksen tähänmennessä tekemät toimet tuottavuutta. Huikea vehreys! Mahtava aurinko! Virkistävä sade! Vihdoin viikon takaiset kuvat ovat koneella ja saan jaettua iloni myös Meillä kotona -vieraille.

Kew_garden_kasvihormoni.fi-31Kewgarden_Kasvihormoni.fiKew Gardenissa se kaikki matkalle lataamani keväänodotus toteutui. Vuodenkierto oli totta tosiaan pitkällä, sillä kevään ensimmäiset kukkijat (kuten nämä jouluruusut) olivat saaneet rinnalleen jo ensimmäiset hiirenkorvat ja ison määrän sipulikukkia. Tässä on kokoelma kauneutta Kewista, sitä ilottelua, jota odotan myös meidän hankikantojen keskelle.

Kew_garden_kasvihormoni.fi-43Kewgarden2_kasvihormoni.fiKew_garden_kasvihormoni.fi-27Kewgarden1_kasvihormoni.fiKew_garden_kasvihormoni.fi-28Kuvissa ovat kukassa jouluruusut, idänsinililjat, taikapähkinä, krookukset, narsissit ja magnolia. Bongaatko vielä jonkun muun kukkijan, jonka olisin missannut?

Ja kyllä, kuten Teknisen tuen kanssa pohdittiin, myös meidän juniorit pääsivät puidenlatvakierrokselle. He tosin pettyivät, kun puihin kiivettiin portaita pitkin eikä käytössä ollut narutikkaita tai turvavaljaita, mutta kevään lisäksi kaikki muut matkatoiveiden lisäosat eivät olleet saatavilla.

Kyllä tällä latauksella jaksaa odottaa vielä kuukauden.

Kew_garden_kasvihormoni.fi-44Kew Garden, London, a week ago. Tons of Sun shine, green, and blooming – just as Spring should be.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (13)

  1. Kaksitoista kuvaa menneestä vuodesta – Meillä Kotona -blogit

    […] Ikuiselta tuntuvan lumiajan katkaisi meidän perheen matka Lontooseen ja siellä Kew Gardensiin. Tein postaukset matkan suunnittelusta, orkideanäyttelystä ja itse puutarhassa vierailusta. […]

  2. Kesähelteellä kuninkaallisessa puutarhassa – Kasvihormoni

    […] Kevään 2016 vierailu Kew Gardensiin […]

  3. Kevät löytyi Kewistä – Kasvihormoni

    […] Kewin puutarhan löydät täältä, retki on vuoden […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *