Blogit
Kasvihormoni

Kasvukauden varma merkki: krookus!

Krookus_kasvihormoni.fi-10

Minä luulin, että meidän kevät tulee joskus toukokuussa. Perjantaina herätessäni alkoi päässäni soida ”here comes the summer sun, it burns my skin” ja olin heti kesätunnelmissa. (Tiedetään, sanat on vähän pielessä mutta minulla onkin aurinkoinen tunnelma. Siihen ei uusia miehiä tarvita, omat riittävät.)

Krookus_kasvihormoni.fi-11

Yks kaks meillä oli kasvua. Kukkia. Pörriäisiä.

KEVÄT!

Krookus_kasvihormoni.fi-12

Suurimman ihmetyksen tuotti kuitenkin lumi, joka katosi ihan itsestään. Vielä siitä on jämät jäljellä kolauskasoissa ja pohjoispuolen varjoissa, mutta muutoin se hävisi. Toivottavasti ei tarvitse tavata enää ennen lokakuuta, pidän tämän kasvukauden mielelläni seuraavat viisi kuukautta. Krookus_kasvihormoni.fi-13

Toinen ihmetys oli se, kuinka paljon meillä on krookuksia. Ne ovat olleet vähän nihkeitä kasvamaan enkä muista lisänneeni sipuleita, mutta yllättäen niitä on useassa paikassa: valkoisia, kermankeltaisia, tumman keltaisia ja näitä erilaisia violetteja, joita kuvissa näkyy.

Löysin muutaman alun myös nurmelta, ne ovat siirtyneet sinne ilmeisesti kaivinkoneen viime syksyn töiden myötä. Ei lainkaan paha, suorastaan hyvä.

KEVÄT!

Krookus_kasvihormoni.fi-15
The weekend brought warm weather which started the blooming season. Five months to come before next frost. ”Here comes the summer sun, it burns my skin” played in my head. Well heard, I nodded.

Kommentit (1)

  1. Maassa jotain valkoista – Meillä Kotona -blogit

    […] Tästä pääset katsomaan viime vuoden violetteja krookuksia. Tuolla pilkottavat esikot näkyvät aukinaisina tässä postauksessa. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *