Blogit
Kasvihormoni

Kasvimaa syyskuntoon

Kasvimaantyhjennys_Kasvihormoni.fi-1Mikä upea sää pihapuuhastelulle! Nyt helli paitsi aurinko, myös pihan ruskavärit ja se järjestys, mikä syyssiivouksesta tulee. Mahtavaa!
Kasvimaantyhjennys_Kasvihormoni.fi-2Kuopsuttelin kasvimaan lavoja tyhjiksi kesän kasvusta. Minulta oli selvästikin valahtanut keväällä porkkanapussi käsistä, sillä yhden laatikon reunassa kasvoi parikymmentä porkkanaa tiiviisti ja löytyipä niitä laatikon ulkopuoleltakin. Käänsin varmuuden vuoksi laatikon kasvualustan ja löysin sieltä myös yhden aterian edestä salaperunoitakin. Mitenköhän ne ovat sinne kasvaneet, kesällä kun en huomannut yhtään perunanvarsia kesäkurpitsojen seassa? Löydöksistä tulee kuitenkin mainio sapuska meidän perheelle, kunhan muistan nostaa satsin keittiöön saakka.
Kasvimaantyhjennys_Kasvihormoni.fi-4Parasta on, että pihapuuhastelua voi jatkaa vielä tänäänkin – talviajan turvin aikaa on tunti enemmän kuin ajattelin.Kasvimaantyhjennys_Kasvihormoni.fi-3We will switch for winter time today. That means this week-end is perfect for preparing for the oncoming season. So, I emptied the veggie patch and will continue to other parts of the garden later.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *