Blogit
Kasvihormoni

Kasvihormoni lähtee Lontooseen

Lontoo_Kew_kasvihormoni.fi-13

Kasvihormoni ei ole vielä koskaan matkustanut ulkomaille. Oikeastaan kotimaankin reissut ovat jääneet väliin, mitä nyt viime kesänä blogi vieraili perheen kanssa Taivalsalossa Pionien kodissa ja jouluna Rukan maisemissa.

Mutta nyt on blogin neitsytmatkan aika: kohteena on Lontoo ja ajankohtana kuun vaihde.

Matkalle tarvitsen sinulta parhaat vinkit siitä, missä puutarhaihmisen kannattaisi pyörähtää,

kun muassa kulkevat kaksi alakoululaista lasta ja yksi rinnalla taivaltava Tekninen tuki?

Lontoo_kasvihormoni.fi

Helmi-maaliskuun vaihde Lontoossa on piristysruiske meidän lumipenkoista lähtevälle perheelle. Tässä olevat kuvat ovat matkamuisto vuoden takaa, kun kävimme Teknisen tuen kanssa kaupungissa kahdestaan. Pidennetyn viikonloppumme aikana keli yllätti positiivisesti ja aurinko näyttäytyi tuon tuostakin, Lontoo eli selvästikin meidän huhtikuuta.

Lontoo_Kew_kasvihormoni.fi-5

Lontoo_Kew_kasvihormoni.fi-16
Tälle Kew Gardenin puunlatvaradalle saatamme suunnata lastenkin kanssa, korkealla kävely oli sen sortin kokemus, että sen jakaisi mielellään myös jälkikasvun kanssa.

Lontoo_Kew_kasvihormoni.fi-15

Tänä vuonna olen kuullut Ruukkutarhurin päiväkirjan Valpurilta, että kevät on maassa jo pitkällä, joten en oikein tiedä, mitä odottaa. Sen kuitenkin tiedän, että haluan herkuttelun ja museokierroksen lisäksi nähdä jotain muutakin kuin vain Kew Gardenin – niin huikea kuin tuo paikka onkin.

Lontoo_Kew_kasvihormoni.fi-2

Siis pliis, huikkaa kaupungin kevättalven puutarhavinkit tuohon alle viestikenttään! Arvostan ja kiitän!Lontoo_Kew_kasvihormoni.fi-14

Do you have any garden tips to London? My family is visiting the city at the beginning of March and to be honest, I’m the only real garden fan onboard. And I wish not to miss the best parts!

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (3)

 1. Piparminttu

  Oi, mikä mahtava reissu tiedossa! Haluaisin itsekin kovasti vierailla Kew:ssa.
  Minun Lontoon reissut ovat myös keskittyneet muuhun kuin puutarhoihin, mutta ihan muutamassa kohteessa on puolivahingossa käyty 🙂 Holland Parkista Kensingtonissa kirjoitinkin blogiini. Greenwich voisi olla mielenkiintoinen perhekohde, siellä on upea puisto (ei niinkään kukkaloistoa, mutta kukkulalta hienot näkymät) ja lisäksi mielenkiintoiset National Maritime Museum ja Cutty Sark. Myös Greenwich Market oli jännittävä mm. erilaisine pikaruokatarjoiluineen.
  Tässä myös muutamia vinkkejä: http://www.greatbritishgardens.co.uk/england/category/gardens-to-visit-in-london.html

  • Sini K.

   Kiitos näistä vinkeistä! Tuolla Great British Gardens -sivustolla tuli vietettyä hetki jos toinenkin, ihan huimia kohteita! Lontoon suhteen alkaa suunnitelma kehkeytyä 🙂

 2. Kaksitoista kuvaa menneestä vuodesta – Kasvihormoni

  […] katkaisi meidän perheen matka Lontooseen ja siellä Kew Gardensiin. Tein postaukset matkan suunnittelusta, orkideanäyttelystä ja itse puutarhassa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *