Blogit
Kasvihormoni

Juhuu uusille aluille!

Juhuu_Kasvihormoni.fi-1

Elämä alkaa itkulla ja kevät hihkumalla. Puutarhavuosi syntyy uudelleen, kun lumi sulaa, joten onko parempaa hetkeä tehdä uuden blogialustan ensimmäistä postausta kuin tänään, keskellä auringonpaistetta? Mutta itkeä en aio, vaan hihkun, sillä aitoudestaan huolimatta itku antaa väärän viestin. Juhuu sen olla pitää! Kevät!

Kasvihormoni on blogi, jossa puupäätarhuroidaan Jyväskylässä, kasvuvyöhykkeellä III. Tarhuroinnin kohteena on pääasiassa perheemme piha ja postauksista löytyy hurahduksia suuntaan jos toiseenkin: välillä testataan, miten jättikurpitsa kasvaa hevosenlantakasassa (56 kiloiseksi, kun laiminlyödään sopivasti), välillä puolestaan sitä, voiko munankuoria hyödyntää pihalla (voi, mutta vaikutuksista ei ole meidän pihalla vielä tieteellistä näyttöä). Useimmiten kuitenkin ihmetellään, mitä kaikkea sinne pihalle onkaan tullut laitettua. Että puutarhatuolitkin, ja salaatin sekaan voikukka? Kaikki elämän ilot samassa.

Juhuu_Kasvihormoni.fi-2

Tiedätkö blogimaailmassa kiertävät haasteet? Ne ovat minulle erittäin vaikeita vastata. Jos kysytään lempivuodenaikaa, se on nyt. Siitä huolimatta, milloin asiaa kysytään. Jos kysytään lempikasvia, se on se, joka ilahduttaa mieltä juuri nyt. Väristä viis, eri mielialat tarvitsevat ne kaikki. Miten voisin rajata jotain, johon ei ole oikeaa vastausta? No, sama asia puutarhassa. Siksi ollaan puupäätarhurin matkassa.

Juhuu_Kasvihormoni.fi-3

Blogi täyttyy kuvista, tekstistä, itselle nauramisesta ja puutarhan iloista. Viihdyn hyvin keittiössä, joten kerron myös, kuinka hyödynnän pientä hyötytarhaamme. Ilahdun valtavasti, jos blogini herättää keskustelua ja vielä enemmän, jos pistät tuota keskustelua alulle tai yhdyt siihen omine lausahduksiksesi. Puutarhasta ei ole vääriä mielipiteitä, joten kaikki ovat tervetulleita, katto ei tule vastaan.

Juhuu_Kasvihormoni.fi-4

Blogini päivittyy tänne täysin uuteen Viherpihan bloginurkkaan ainakin muutaman kerran viikossa. Lisäksi napsin kuvia saman aihepiirin parista Instagramiin, täältä pääset seuraamaan tiliäni. Ja jos käyt usein Facebookissa, klikkaahan itsesi blogini sivulle sielläpäin somea (ja seuraa), niin saat aina vinkin, kun tänne ilmestyy jotain uutta. Blogilistalta ja Bloglovinista löytyy myös blogini tiedot, joten jos käytät niitä, et jää paitsioon tämän osoitteen tapahtumista.

Pitäisikö puupäätarhurin ehtiä vielä johonkin muuhun luovaan välineeseen?

Vielä kerran tervetuloa seuraamaan niin vanhat tutut kuin tänne ensimmäistä kertaakin löytävät!

Juhuu_Kasvihormoni.fi-5

This is the beginning of new starts. My blog has moved here to Viherpiha and you are welcome to follow my gardening life. Friends and family, old and new!

Kommentit (2)

  1. Sanna/Kukkala

    Onnea uudelle blogipaikalle!! Sinulla on blogissakin nyt sitten vähän niin kuin kevät 🙂

    • Sini K.

      Kiitos onnitteluista! Blogi tuntuu tällä hetkellä vähän kuin huhtikuiselta pihalta: tyhjää on, paljon vielä puuttuu mutta tässä on ihan selvä lupaus tulevasta. Tervetuloa vaan kyläilemään jatkossakin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *