Blogit
Kasvihormoni

Joulu on vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen_kimppu_kasvihormoni.fi-3Kalvakankelmeä ja superpimeä joulu yrittää iskeä Suomeen. Täällä sitä torjutaan värillisillä kukilla, tarkemmin sanottuna vaaleanpunaisilla. Kimppu on kooste kaupan viikon tarjouskimpuista, joita ostin kerrallaan kolme piristämään päivää. Kotona sidoin kimput isoon maljakkoon ja leikkasin niille uudet imupinnat sekä toivotin kukkavirkisteen voimin pitkää ikää.
Vaaleanpunainen_kimppu_kasvihormoni.fi-2Olen katsellut näitä kukkia nyt useamman päivän ja katsellut liljojen aukeamista. Liljoja jouluna – siinä on melkoinen ristiriita! Muutoinkin kimppu on kovin kesäinen, kuin paras elokuun päivä ruusuineen ja astereineen. Jotenkin se kuitenkin tuntuu sopivan kovin hyvin tähän tämän vuoden joulukuuhun. Kuvaan piti laittaa pari kummitytöille lähtevää pakettia muistuttamaan siitä, että on hanget korkeat nietokset ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan.

Tänään Jyväskylässä mittari näytti kahdeksaa plusastetta ja komensin juniorit vaihtamaan toppavaatteet vedenpitäviin kuorivaatteisiin. Jos tässä jatkuu samanmoiset kelit, pyydän seuraavaksi keräämään raparperejä uudenvuodenbileisiin. Kirkasvalot vaan päälle ja meno on yhtä kesäinen kuin juhannuksena!

Vaaleanpunainen_kimppu_kasvihormoni.fi-5This pink bouquet reminds nothing of the Christmas knocking on the door. Neither does the weather so it is a perfect match!
Vaaleanpunainen_kimppu_kasvihormoni.fi-10

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *