Blogit
Kasvihormoni

Ensimmäinen ruska portin pielessä

Ruskan_alku_kasvihormoni.fi-1Syyshortensiapostauksessa sitä oli jo vähän näkyvissä. Nyt, kun viikko on edennyt kohti loppuaan, se lisääntyy vaikka keli lämpenee. Ruska.

Ensimmäisenä ruska on napannut syleilyynsä villiviinin, joka punastuu mahtavan hehkuvaksi. Laitoin sitä kasvamaan sisääntulon pylvästä pitkin ihan sillä ajatuksella, että syyskuussa se loistaa kirkkaammin kuin talon punaiset peltiosat.Ruskan_alku_kasvihormoni.fi-2 Ruskan_alku_kasvihormoni.fi-3
Roikkuva_kori_Kasvihormoni.fi-1 Villiviiniruukun yläpuolella killuu kori, jossa on vielä ruskaakin punaisempi kasvi: lehtibegonia on ollut punainen koko kesän ja tuonut väriä muutoin vihreä-harmaaseen istutukseen. Tänä vuonna kori ei ole ollut parhaimmillaan vaan kasvu on ollut surkeaa. Syytän tästä viileää alkukesää, joka hyydytti kesäkukkien kasvun totaalisesti (vaikka tässä korissa onkin paljon monivuotista, lähinnä maahumalaa ja hopeapeippiä). Aina ei voi näköjään voittaa kastelusta ja ravinteista huolimatta.Roikkuva_kori_Kasvihormoni.fi-2Cold nights have brought fall colors to us. Bright red decorates leaves of creeper by door steps.
Syyshortensia_Kasvihormoni.fi-9

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *