Blogit
Kasvihormoni

Elokuusta kohti sumuaamuja

sumu_kasvihormoni-1Tänään oli kaunis sumuaamu kuin kiitokseksi kesän viimeisestä päivästä. Syksyä kohti mennessä nämä kauneudet lisääntyvät, vaikka lämpötilassa ajankohdan muutos ei tunnu näkyvän lainkaan. Kesäisen lämmin viisitoista näkyy jatkuvat niin pitkälle kuin sääennustetta on tehty syyskuun puolelle. Olisikohan sama lämpö vielä joulunakin?

Tänään sumu ei haihtunut vaan tiivistyi pilviksi ja nyt se sataa alas. Onkohan kyseessä jo syyssade vai mennäänköhän vielä sillä samalla sateella, jota on nautittu pitkin kesää?

vattupenkki_kasvihormoni-1Elokuussa olen iloinnut suunnattomasti siitä, että aamiaisen saa käydä keräämässä suoraan marjapensaista pihalta. Viileän kesän vuoksi tämä taitaa jatkua vielä pitkään, sillä jostain syystä edes linnut eivät ole vieneet kuin kirsikoita. Herkkuja on siis pitkään, vaikka kesä tässä virallisesti vaihtuukin syksyksi.

Kaunista vuodenajan vaihdetta kaikille!sumu_kasvihormoni-2

Foggy morning arrived today to welcome September starting tomorrow. The temperature is nevertheless the same as during the whole Summer: steady +15 Celsius. I wonder will it be the same also in Christmas?

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *