Blogit
Kasvihormoni

Auringonkukat ikkunan takana

Parvekemaljakko_kasvihormoni.fi-1Keräsin viikonloppuna kimpullisen auringonkukkia olohuoneen ikkunan taakse. Ihan parhautta: siellä ne ovat raikkaassa ulkoilmassa ja pysyvät hyvinä ja minä saan ihailla niitä löhöillessäni sohvalla. Luulen, että kakki kahden kerroksen asuttajat osaavat samaistua ajoittaiseen turhautumiseeni siitä, että yläkerrasta ei tahdo nähdä puutarhaa talon vieressä, joten puutarhan parhaita paloja on välillä kiva tuoda tuohon olkkarin ikkunan eteen.

Kimppukukkia oli tarjolla pihalla vaikka kuinka, sillä mitättömältä tuntunut loppuviikon puhuri katkoi useita kukkavarsia ja lauantaina vielä lasten kirkonrottajuoksuissa meni toinen mokoma. Auringonkukatkin olivat ehtineet nuukahtaa ennen kuin huomasin tuhot mutta ne elpyivät hyvin päästyään veteen.Parvekemaljakko_kasvihormoni.fi-3Nyt viikonlopun jälkeen maanantaiamulla meillä oli melkoinen sumu. Ilmassa on vahvat syksyn merkit vaikka vielä puutarha jaksaakin kukoistaa!Parvekemaljakko_kasvihormoni.fi-5Sunflowers in a vase just outside living room window. Beauty and practicality in one!
Parvekemaljakko_kasvihormoni.fi-2

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (3)

 1. Outi

  Ihana idea ja ihana parveke!

 2. Gardener

  Kaunis kimppu ja upea lajike!!! Mä harrastan myös tuota kimppujen tekoa puutarhakukista. Joskus yksittäinenkin kukka ihastuttaa vaasissa sisätiloissa!

  • Sini K.

   Kiitos! Olen tykännyt tuosta lajikkeesta tosi paljon, nyt taisivat siemenet loppua pussista, joten voi olla, että ensi vuonna on eri näköisiä kukkia tulossa.
   Yksittäisten kukkien sisälle ottaminen on myös palkitsevaa, ei sitä paljon tarvita, että ympäristö piristyy kummasti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *