Blogit
Inspired By Love

Tervetuloa meille: Suomen kaunein koti

Tänään sitten päästääkin kuvien sijaan ihan virtuaalimatkalle meidän kotiin. Suomen kaunein koti -kuvaukset olivat tosiaan syyskuussa, joten niistä on kotimme ehtinyt hurjasti muuttuakin tässä matkalla. Kyseessähän on leikkimielinen kilpailu, mutta pakko on myöntää, että jännittää ihan kamalasti. Meidän koti on sarjan neliöiltään pienin kohde, ja osiltaan keskeneräinenkin, esimerkiksi ennen kuvauksia piha oli vasta ehditty purkaa ja lopullinen remontti jäämässä ensi kesään. 
Kotimme on kuitenkin rakkaudella meidän pienelle perheelle tehty, sisustus muovautuu ajan kanssa kerrokselliseksi ja elämänmakuiseksi. Jännittää, miltä koti näyttää, mitä tuomarit sanoo ja mitä ITSE sanoo (omg, toivottavasti en lauo mitään tyhmää). Kiinnostaa toki myös tuomareiden kommentit, vaikka mielestäni jokainen asukas on itse oman kotinsa paras asiantuntija. 
Me viihdymme täällä ja se riittää. Tämä on meille se Suomen kaunein koti.
Tervetuloa siis meidän kotiin tänään maikkarin välityksellä klo 20!


// Our home in finnish tv show ”Finland’s most beautiful home” tonight

Kommentit (45)

 1. Anonyymi

  Teidän olisi pitänyt voittaa, ehdottomasti kaunein koti!! Kyllähän sen näki sokea Reettakin. Suututtaa ja harmittaa puolestanne. Joka tapauksessa hyvää joulua kauniissa ja harmonisessa kodissanne
  Terv. Katja, inspired by Sanna

  • Sanna InspiredByLove

   Kiitos kauniista sanoistasi Katja! 🙂 Voi älä ole harmissasi puolestamme, oltiin oikein tyytyväisiä pisteisiin, voittajakohde oli mieletön ja oltiin kovassa seurassa! 🙂 Kaunista joulua myös teille!

 2. Anonyymi

  Aivan ihana koti teillä, ihastuin sen vaaleuteen ja harmoniaan. Olohuoneen pöytänne on upea, haaveillut pitkään samantyylisestä. 🙂 Mistähän teidän oma mahtaa olla?

  • Sanna InspiredByLove

   Kiitos! <3 Meidän pöytä on uniikkikappale ja sen on tehnyt yksi puuseppä oman talonsa vanhoista lattialankuista. 🙂 Lankkujen alla on rautakaupasta ostetut kottikärrynpyörät. Uskon että vastaava on helppo tehdä itsekin, esim. vanhasta ovesta!

 3. By J

  No voi pahus, unohdin täysin tämän jakson joulun hälinässä vaikka nimenomaan sulta kysyin koska teidän koti tulee. Enikeis, teidän koti on äärettömän kaunis joten hienoa että olitte mukana! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *