Blogit
Inspired By Love

Inspired by love -blogin takaa

Ajattelin tehdä pienen esittelyn tänne Meillä Kotona -sivuston puolelle itsestäni näin blogimuuton myötä – ehkä bongasitkin jo Meillä Kotona -sivuston esittelyn tai jutun Avotakassa? Eli olen Sanna Pänkäläinen, 34-vuotias sisustussuunnittelija, lifetylebloggaaja sekä kauppatieteidenmaisteri Espoosta. Sisustusalalle olen ajatunut intohimoni ohjaamana ja visuaalisuus on ollut lapsesta saakka lähellä sydäntäni. Blogini pääpaino on uuden kerrostalokaksion sekä Keski-Suomessa sijaitsevan vapaa-ajan asunnon sisustamisessa, mutta välillä nautitaan estetiikasta niin matkustelun kuin tyylinkin muodossa. Blogini matkassa kulkevat niin rakas avopuoliso kuin myös luonnollisesti – sisustukseen sopiva Maija-koira.

Blogissani inspiroidutaan kaikesta kauniista, joka kumpuaa niin arjen askareista kuin juhlistakin -juuri niistä asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Välillä sukelletaan pintaa syvemmälle ja käsitellään vaikeampiakin asioita kauniiden kuvien säestämänä. Blogin tärkeimpiä arvoja on aitous, joka tulee esille niin henkilökohtaisina kirjoituksina kuin myös ostopäätösten eettisten taustojen pohdiskeluna. Blogin myötä pääset myös seuraamaan Kotona ja kylässä -sisustussarjaa, jota julkaisen Youtuben puolella.

Sisustustyyliäni voisi kuvailla modernin klassiseksi tanskalaisella rentoudella ja romanttisuudella sävytettynä. Rakastan sisustamisessa design-klassikoita, modernimman sekä klassisen tyylin sekoittamista sekä murrettua, rauhallista väripalettia. Maanläheisten värisävyjen lisäksi kotonani saattaa nähdä ripauksen murrettua roosaa, sillä sisälläni asuu paatumaton romantikko ja viehätyn tästä sävystä vuodesta toiseen.

Päivätyössäni sisustan asiakkaiden koteja Vepsäläisellä Helsingin keskustan Citycenterissä. Olet saattanut bongata minut asuntomessukohteiden takaa tai Suomen kaunein koti Tv-ohjelmasta, jossa esiteltiin edellinen 70-luvun paritalo-kotini? Tämän kodin sisustus oli nykyistä tyyliäni rennompi, trendikkäämpi ja sävymaailmaltaan runsaampi. Oma tyyli ja makuhan saattaa ajan kanssa muuttua, kehittyä tai päivittyä. Nykyinen ajaton väripaletti sekä hieman klassisempi ja ylellisempi tyyli tuntuu tällä hetkellä omimmalta.

Olen sisustanut vuonna 2011 Loma-asuntomessukohteen Mäntyharjussa, 2015 Vantaan asuntomessujen Lakkalaineen sekä vuonna 2016 Seinäjoen messujen Lakkalakeuden. Työssäni parasta on luovuuden rajattomat mahdollisuudet sekä ihanat asiakaskohtaamiset – monesta asiakkaasta on tullut minulle kuin ystäviä.

Vapaa-ajalla näen kavereitani, ulkoilen Maija-koiran kanssa, joogaan ja tanssin. Tanssi on ollut itselle rakas harrastus, mutta olen myös kilpaillut SM-tasolla tanssin parissa. Olen elämän varrella huomannut, että luovuuden lisäksi itseäni ajaa eteenpäin myöskin tietty kunnianhimoisuus, jonka kanssa aina yritän hakea sopivaa tasapainoa. Sisustamisen lisäksi itseä kiinnostavat hyvinvointi sekä syvällisempikin ote elämään, ja näihin haen vastauksia niin luonnosta kuin joogasta. Blogini nimi ”Inspired by love” perustuu siihen, että kaikki elämässä pohjautuu loppujen lopuksi kahteen perustunteeseen – rakkauteen tai pelkoon. Näitä rakastamiani asioita aina itsetutkiskelusta somistamiseen ja juhlista siivoamiseen haluan jakaa blogissani.

Koen, että blogi on väylä jakaa rakastamiani asioita teidän lukijoiden kanssa. Haluaisin blogini olevan hengähdyspaikka arjen keskellä, joka antaa sinulle inspiraatiota sekä joskus vaikka ajattelemisen aiheitakin. Toivon blogini olevan ennen kaikkea samaistuttava yhteisö, jossa vuorovaikutuksessa voimme tehdä yhdessä hyvää sekä jakaa neuvoja.

Toivotan sinulle antoisia lukuhetkiä blogini parissa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *