Blogit
Inspired By Love

Esittely

Inspired By Love on sisustuspainotteinen lifestyle -blogi, jonka takana kirjoittaa 34-vuotias sisustussuunnittelija, eli minä,  Espoon Iirislahdesta. Blogini pääpaino on uuden kerrostalokaksion sekä Keski-Suomessa sijaitsevan vapaa-ajan asunnon sisustamisessa, mutta välillä nautitaan estetiikasta niin matkustelun kuin tyylinkin muodossa. Blogini matkassa kulkevat niin rakas avopuoliso kuin myös luonnollisesti – sisustukseen sopiva Maija-koira.  Päivätyössäni sisustan asiakkaiden koteja Vepsäläisellä. Olet saattanut bongata minut asuntomessukohteiden takaa tai Suomen kaunein koti Tv-ohjelmasta. Mikäli tarvitset apua sisustussuunnittelun tiimoilta, otathan yhteyttä sanna.pankalainen@vepsalainen.com

Blogissa inspiroidutaan kaikesta kauniista, joka kumpuaa niin arjen askareista kuin juhlistakin -juuri niistä asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Välillä sukelletaan pintaa syvemmälle ja käsitellään vaikeampiakin asioita kauniiden kuvien säestämänä. Blogin tärkeimpiä arvoja on aitous, joka tulee esille niin henkilökohtaisina kirjoituksina kuin myös ostopäätösten eettisten taustojen pohdiskeluna.

Blogini tavoittaa viikkotasolla n. 2000-4000 uniikkia lukijaa sekä Instagramin kautta lähes 7000 seuraajaa. Blogin Instagram-tili on Monochromen tekemän tutkimuksen mukaan Suomen 500 vaikutusvaltaisimman tilin joukossa. Teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa, joiden arvojen takana voin seistä niin sisustuksen, tyylin, ruuanlaiton kuin matkustamisenkin saralla. Markkinointiin suuntautunut ekonomin koulutukseni sekä vaikuttujamarkkinointiyhteisö Pingin asiantuntijaryhmässä toimiminen antavat pohjan ymmärtää markkinoinnin tavoitteet myös yrityksen näkökulmasta. Yhteistyökumppaneinani on toiminut mm. Balmuir, Louis Poulsen, Adea, Hästens, Familon, Bylassen, Georg Jensen sekä monet muut tunnetut sisustamisen ja lifestyleen liittyvät brändit. Yhteistyökampanjoiden tiimoilta olen niin matkustellut, testannut hotelleja ja viinejä, arponut lukijapalkintoja sekä kirjoittanut postauksia yrityksen tuotteista.

Tervetuloa seuraamaan!

Sanna

sanna@inspiredbylove.fi