Stu-stu-studioline!

Kaupallinen yhteistyö: Siemens Kodinkoneet

Ei, kyse ei ole nyt 90-luvun hiustenmuotoilusarjasta, vaan meidän uunista. Tässä uunissa on myös mikroaaltouuni, joka nopeuttaa tiettyjen ruokien, kuten esimerkiksi uuniperunoiden valmistusta huomattavasti. Uunimme tarkka malli on siis Siemensin Studioline-sarjan iQ700 Uuni mikroaalto- ja höyryuunin yhdistelmä (HN878G4B6S).

Home Connect -sovellus on todella kätevä käyttää kännykällä!

Meillä tehdään paljon uuniruokia. Pidän erityisesti siitä, että uunin voi laittaa etukäteen päälle Home Connect palvelun kautta esimerkiksi matkalla kaupasta kotiin, jolloin saan laitettua heti vaikkapa uunijuurekset (tai sen pakastepizzan) uuniin kypsymään. Meillä kaikki Siemensin keittiön kodinkoneet on liitetty Home Connect-palveluun. Sieltä löytyy sopivasti laitteen käyttöohjeet sähköisesti ja palvelusta voi tarkastaa jäikö liesi sittenkin päälle, kun lähdin pikaisesti koiralenkille. Palvelusta löytyy myös erilaisia ruokaohjeita ja samalla se suosittelee uunille tiettyä ohjelmaa ja uunin voi käynnistää kännykän avulla suositellulle käyttötavalle.

Kyllä meillä ruoan valmistuksen lisäksi myös leivotaan!

Toinen erittäin kätevä ominaisuus on se, että uunin voi ajastaa sulkeutumaan. Tällöin koiralenkin ajaksi uuniin laitettu lasagne ei pala uunissa, jos lenkki venahtaa, vaan lasagne saa sopivasti jälkilämmössä vetäytyä.

Uunin pohjalle kertynyt melkoisesti ”röippeitä”

En ole varmasti ainoa, joka suorastaan inhoaa uunin puhdistusta! Tässä uunin ja mikron yhdistelmässä on huikea activeClean-pyrolyysipuhdistus, josta video alla. Tällä kertaa joulusiivous oli siis asetta helpompaa! Tämä uuni oli siis oivallinen valinta lisäämään taas arjen huolettomuutta!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *