Esittely

Hanna Partanen - Hannan Huoleton Huusholli

 

Tämän blogin takana häärää neljääkymppiä lähestyvä terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen. Yhtäkään reseptiä tai ruokavalio-ohjetta ei ole tässä blogissa kuitenkaan luvassa.

Tämä blogi on henkilökohtainen avautuminen reilun vuoden mittaisesta rakennus ja sisustusprojektista, niin hyvässä kuin pahassakin. Hannan Huoleton Huusholli rakentuu vuoden 2018 aikana Järvenpäähän. Tavoitteena on rakentaa koti, jossa kiireisen yrittäjän palautuminen on optimoitu – osittain myös tieteellisestä näkökulmasta. Eli pientä hifistelyä, murunen designia ja kauhallinen käytännöllisyyttä.

Jos haluat lepuuttaa silmiäsi kauniissa sisustuskuvissa, niin kannattaa valita jokin toinen blogi tältä sivustolta. Kuvia kyllä löytyy, mutta niiden tarkoituksena on enemmänkin havainnollistaa kuin harrastaa stailausta pitkän kaavan mukaan. Väliin on upotettu myös 1-5 minuutin vlogipostauksia, niin saat autenttisemman fiiliksen projektin vaiheista. Tervetuloa mukaan seuraamaan Hannan intoilua ja itku-potku-raivareita tämän blogin/vlogin kautta!

Osa postauksista tulee olemaan kaupallista yhteistyötä, mutta blogiin on hyväksytty vain sellaiset yhteistyökumppanit, joista Hanna oikeasti pitää.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kaupallisesta yhteistyöstä? Ota yhteyttä A-lehtien mediamyyntiin: mediamyynti@a-lehdet.fi tai voit olla myös suoraan yhteydessä Hannaan sähköpostitse: hannanhuoletonhuusholli@gmail.com