Pistachio & White Chocolate Cupcakes

Moi!
Tänään oli luvassa kuppikakkuja. Niitä ei hetkeen olla tehty ja se riitti syyksi tehdä satsi ihania pistaasi-valkosuklaa kuppikakkuja! 🙂
Kuorrutteena toimi ihan perus jenkkiläinen voikreemi, mutta siihen saatte kuitenkin ohjetta huomenna! 🙂
Ohje;
150 g voita tai margariinia
3 dl sokeria (ehkä vähän päälle)
2 rkl ruskeaa sokeria
3 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl pistaasi/hasselpähkinä/mantelijauhetta
½ tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
235 g/ml täysmaitoa
3 rkl rouhittua pistaasia (jätä myös jonkin verran muffinien päälle)
50-100 g valkosuklaata
1. Esilämmitä uunia 175 asteeseen.
2. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi voi ja sokerit. Lisää vaahtoon kananmunat yksi kerrallaan koko aika hyvin sähkövatkaimella sekoittaen.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään (paitsi pistaasi & valkosuklaa).
4. Sekoita vuorotellen vaahtoon maitoa ja kuivia aineita. (jos taikina on liian löysää, lisää vähän jauhoa, jos liian kuivaa, lisää tilkka maitoa)
5. Lisää taikinaan pistaasit ja valkosuklaa ja annostele muffinivuokiin 2/3 vuoasta täyttäen.
6. Paista uunissa n. 20-25 minuuttia.
ÄLÄ AVAA UUNIA KESKEN PAISTON!

Huomenna voikreemi-ohjetta! 🙂
-Dr.Sugar-
Kommentit (4)
  1. Täytyykin laittaa muistiin tää resepti, pistaasista on aina kiva tehdä jotain hyvää 🙂

    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! 🙂

  2. Onnistuisikohan kyseiset kuppikakut myös gluteenittomana? 🙂

    1. Dr.Sugar/Jonna
      10.3.2015, 15:52

      Uskoisin! Tosin en uskalla lähteä itse neuvomaan millä jauhot kannattaisi korvata! Jos olet itse löytänyt sopivan korvikkeen niin kokeile sillä! 🙂 tule kertomaan jos teet niin tiedetään miten onnistui! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *