Pink Lemonade

Hyvää ystävänpäivää!
Mikä sopisikaan vuoden vaaleanpunaisimpaan päivään paremmin kuin herkullinen vaaleanpunainen juoma?
Sitruunalla ja karpalolla maustettu mehu on raikas viilentäjä ja se on herkullisinta jääpalojen kera nautittuna!
Ohje;
½ dl sokeria
½ l kylmää vettä
1 1/4 dl vettä (kiehautettavaksi)
2½ dl sitruunamehua (mitä tuoreempaa, sitä parempaa)
½ dl karpalomehua
muutama sitruunankuoriviipale
jäitä, PALJON jäitä
1. Kiehauta kattilassa sokeri, 1 1/4 dl vettä ja sitruunankuoret. Anna porista kunnes sokeri on liuennut.
2. Laita isoon kannuun loput vedestä, sitruunamehu ja karpalomehu.
3. Kaada siivilän läpi kannuun keitetty seos, jättäen sitruunankuoret pois mehusta. Sekoita kunnolla toisiinsa.
4. Anna jäähtyä muutama tunti ja tarjoile runsaiden jäiden ja sitruunaviipaleiden kera.
Säilyy jääkaapissa n. 3 päivää.

-Dr.Sugar-
Kommentit (5)
  1. äiti raitapaita
    14.2.2014, 12:51

    Reseptistä puuttuu sokerin yksikkö. Vaikka ajatuksena ½ sokeria on ihan hauska 🙂

    Kuulostaa herkulliselta!

  2. Voisikohan tätä tehdä verigreipistä? Meillä on niitä hedelmäkulhossa (jouten).

    Pirjo Porvoosta

    1. Totta kai, tule sitten kertomaan onnistuiko! Tuo yhdistelmä kuulostaa tosi hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *