Mustikkajäätelö – Blueberry Ice Cream

Moimoi! 🙂
Koska näytitte vihreää valoa uusille jäderesepteille, tässä tulee yksi herkullinen!
Mustikkajäätelö-ohje;
0,5 l kermaa
1 purkki kondensoitua maitoa (ei kinuskia)
200-250g mustikoita
1-3 rkl vaalea siirappia/glukoosia
1. Sekoita keskenään kondensoitu maito, siirappi ja mustikat. Jos käytät pakastemustikoita, murskaa niitä vähän ennen kuin sekoitat ne muihin aineksiin.
2. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja käännellen lisää joukkoon äsken sekoitettu massa.
3. Laita pakastuksen kestävään astiaan ja anna jähmettyä n. 8 tuntia tai yön yli.
VINKKI! Muutkin marjat kuten vadelmat tai puolukat sopii mainiosti mustikan tilalle!
Nämä jädereseptit on tosi helppoja ja kivasti muunneltavissa. Massaa ei onneksi tarvitse pakastuksen aikana sekoitella ja jäätelömassan koostumuksesta tulee silti ihanan kuohkea valmistuessaan.
Mukavaa maanantain jatkoa kaikille! 🙂
-Dr.Sugar-
Kommentit (12)
  1. nami, kuulostaa ja näyttää tosi ihanalle! Pitää varmaan joskus testata 🙂

    1. Kiitos kovasti! 🙂

  2. Näyttääpä herkulta 🙂 tämmöset jäätelöt johon tulee kondensoitua maitoa on aina hyviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *