Minttusuklaafudge

Heippa! 
Ja hyvää alkanutta vuotta 2015!
Tuliko pyhinä syötyä itsensä ähkyksi? 😉 täällä ruudun toisella puolella tuli ainakin vedettyä napaan jouluherkkuja koko vuoden edestä! Ja tosiaan, kuten aina, herkkuja jäi.. kaapit edelleen täynnä suklaista ja karkeista mitä jäi mistäkin pipareiden koristelusta yli – täytyihän niille siis joku käyttötarkoitus keksiä. Muisteltiin että kaapin perältä pitäisi löytyä vielä yksi purkki kondensoitua maitoakin, joten minttusuklaafudgeihin päädyttiin.

Ohje;
1 prk kondensoitua maitoa
5 dl minttu/tummaa suklaata rouheena 
(ei grammamäärää tällä kertaa, sillä itse käytimme 5dl vähän sitä ja tätä suklaata mitä joulun jäljiltä kaapista löytyi)

(Koristeluun suklaarouhetta tai karamelleja)
1. Vuoraa n. 20x20cm vuoka foliolla.
2. Mittaa kondensoitu maito ja rouhittu suklaa paksupohjaiseen kattilaan. Lämmitä seosta miedolla lämmöllä.
3. Sekoittele massaa kunnes seos on tasaista. Kaada foliolla vuorattuun vuokaan ja ripottele koristeet fudgen pinnalle.
4. Siirrä vuoka jääkaappiin muutamaksi tunniksi (vähintään 1,5h). Ja leikkaa jäähtynyt fudgemassa niin moneen palaan kuin tahdot!
Säilyy jääkaapissa viikon verran!

Mukavaa viikonjatkoa!
-Dr.Sugar-
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *