Kurssiasiaa + arvonta instassa – Joulukalenteri luukku 18

 

Lupasimme teille vielä yhden arvonnan joulukalenteriin ja postauksen lopusta löydätkin ohjeet osallistumiseen (arvonta päättyy tulevana sunnuntaina)! Ja mitä sitten on arvottavana? No kurssipaikka minun ja Say it with a Cake Monan tulevalle ystävänpäiväkurssille! Meillä oli juuri eilen ja maanantaina makeiskurssit Helsingissä ja alkuvuodesta ja kevään aikana kursseja tulee varmasti lisää! Heti ensimmäisenä vuorossa on kurssi ystävänpäivä-teemalla helmikuun 10.päivä klo 16.30-20!

Kurssilla valmistetaan makeisia ja leivottavia, ja kurssin aikana valmistetaan näillä näkymin vaahtiksia, keksejä sekä tikkareita! Kaikki tottakai ystävänpäivään sopivilla aineksilla ja väreillä. Ja ne vaahtokarkit tulee olemaan oikeista marjoista ja hedelmistä tehtyjä! Sitä odotellessa, testaa nämä kirpeät omppuvaahtikset!

Arvonta löytyy meidän instagramista täältä @drjinna ja jos arpaonni ei suosi, niin voit varata paikan kurssille laittamalla meiliä osoitteeseen contact@sayitwithacake.fi Tiettyhän kurssipaikka on myös oiva lahjaidea! Varaa paikka itselle tai ystävälle!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *