Blogit
Coffee Table Diary

Vitra Store Helsinki

Kävin tänään etsimässä sistustusinspiraatiota Vitran viehättävästä Helsingin myymälästä. Sitä todella löytyi, kuuluuhan valikoimiin monen monta ihanaa valaisinta ja kalustetta, pienesineitä unohtamatta. Suosikkivalaisimieni joukkoon kuuluvat Olucen Atollo, Flosin Gatto, sekä keväällä täällä blogissakin ihastelemani Santa & Colen Cesta ja Cestita löytyivät liikkeestä. Ja sitten vielä ajattoman kauniit Akari-riisipaperivalaisimet, joita meiltäkin kotoa onneksi löytyy yksi kappale makuuhuoneesta.

Vitra store helsinki

Vitran Mariposa-sohva vanhan roosan sävyssä herätti myös sydämentykytystä. Jos nyt ostaisin sohvan, se voisi hyvinkin olla tuollainen korkeaselkänojainen yksilö. Mikä herkullinen sohvanväri tuo olisi muuten neutraalissa musta-valkoisessa sisustuksessa. Sohvapöydällä maljakossa oleva maksaruoho leikkokukkana näytti myös todella kauniilta.

Vitra store Helsinki


Myös lapsiasiakkaat oli huomioitu suloisella lastenkalusteista ja leluista koostuneella alueella, jota rajasi kaunis värikäs marokkolaismatto. Nuo Pantonin lasten tuolit ovat käsittämättömän söpöjä. Sellaisen kelpuuttaisin ilomeilin meidän neidin huoneeseen milloin vaan! Myös Vitran elefantit ovat ihania lastenhuoneen kalusteita.

Muuten tuli taas todettua, että ydinkeskustan kivijalkaliikkeissä käynti vaunujen kanssa on kyllä kohtuullisen hankalaa, kun lähes joka liikkeeseen on rappuset. Lisäksi reilu yksivuotias ei enää malttaisi istua paikoillaan, vaan haluisi päästä koluamaan lattioita. Kiitokset ja pisteet Vitralle kun heillä pienet pääsevät ihan luvan kanssa tutkimaan kaikkea kaunista lapsille sopivaa. Pääsin räpsäsemään nopeasti siinä sivussa nämä kuvatkin.

Vitra Store Helsinki

Roosan värisen sohvan yläpuolella oli kaunis asetelma Cornice-hyllyistä, kuin taideteos itsessään. Hyvä idea sisustaa seinä kauniilla hyllyillä. Niille voi laittaa sen hetken lempiesineet asetelmia aika ajoin vaihdellen.

Summa summarum, todella kauniisti sisustettu liike design-klassikoista koostuvan monipuolisen valikoiman kera. Ihan suosikkejani kaupungin sisustuskaupoista. Myynnissä on myös pientavaraa tulitikkurasioista ja korteista laadukkaisiin Aesopin saippuoihin sekä voiteisiin. Paljon kivaa lahjaksi sopivaa löytyy myös kaiken kokoisille budjeteille. Kannattaa käydä jo ihan tilankin puolesta, tai jos sisustusinspiraatiota kaipaa!

Vitra Store Helsinki, Yrjönkatu 8


One of my favorite interior design stores in Helsinki is the Vitra Store. So many beautiful classic furniture and lamps there and always very inspirational to visit.

Kommentit (2)

  1. Anniina

    Aina yhtä ihana tämä liike minunkin mielestä 🙂

    • coffeetablediary

      Kiva kuulla! On erityisen viehättävä liike ja kaunis tilanakin. Lattiakin niin kaunis että, muistan sitä ihailleeni jo Aeron aikaan! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *