Blogit
Coffee Table Diary

Vintage Finds

Olen kevätsiivouksen yhteydessä laittanut itselle turhaksi jäänyttä tavaraa kiertoon. Tyhjentyneista kaapeista ja suursiivotusta kodista tulee ihanan kepeä olo. Ajatus luistaa paremmin ja mieli on kirkas, kuten fengshui opettaa. Yksi parhaista tunteista jos minulta kysytään! Jotta kaapit eivät alkaisi aivan ammottaa tyhjyyttään, tein muutamia pieniä hankintoja kirppikseltä. Mukaan lähti kuvassa näkyvät 1900-luvun alkupuoliskon lasit. Täydelliset sherryn tai portviinin nautiskeluun. Ostoskaverina mukana ollut anoppini löysi ja neuvotteli ne ensiksi itselleen, mutta sain lasit lopulta lahjaksi kun menin niitä ääneen ihastelemaan. Niin kauniit! Tykkään tosi paljon tuosta savuisesta sävystä etenkin. Bonuksena sain erinomaisen syyn valita seuraavaksi jotain ihanaa juomaa laseista tarjoiltavaksi.

Löysin myös kauniin muotoisen keraamisen kaatimen, joka on juuri sopiva maljakko vaikkapa hennolle kesäiselle valkokukkaiselle sekakimpulle. Se tuo rustiikkia säröä sekä lämpöä muuten melko pelkistettyyn kotiimme. Mukaan lähti myös puristelasia olevan pikkulautasen, joka on omiaan vaikka kylpyhuoneessa riisutuille koruille. Lisäksi ostin fasettireunaisen vanhan peilin, sekä edellisessä postauksessa vilahtaneen savunharmaan kulhon. Löysin myös etsimäni suuren valkoisen tarjoiluastian.

Rahaa meni koko ostosreissulla reilu kaksi kymppiä. Älytöntä. Tärkeimpänä kuitenkin se, että juuri tällaiset pienet löydöt tekevät mielestäni kodista persoonallisen. Vanhat esineet tuovat moderniin sisustukseen kodikkaita ja kiinnostavia kerroksia sekä tietynlaista ajattomuutta. Parasta kirppiskäynneissä on etsimisen ja löytämisen ilo. Koskaan ei tiedä mitä ihanaa tarvitsee ennen kuin sen löytää. Tunne on melkein yhtä hyvä kuin turhasta luopumisen tuoma kepeys. Näin ollen kaappien raivaus jatkukoon!

In the pictures some vintage finds from my latest flea market visit. The joy of searching and finding old treasures is almost as good as the one you get from letting go stuff that is no longer needed.

Kommentit (3)

 1. Anniina

  Kivoja löytöjä! Minne peilin kiinnitit? Se näyttää kauniilta.

  • coffeetablediary

   Kiva kuulla, kiitos! Peili on nyt olohuoneessa seinällä ikkunoiden välissä. Saa nähdä löytyykö sille vielä parempi paikka… Kaunis minustakin, vähän erilainen. 🙂

 2. Haaveiden astiakaappi + Kesäinen kattaus – Meillä Kotona -blogit

  […] kuin kirppislöydötkin piristävät. Suosikkeihin kuuluu reilu vuosi sitten löytämäni aarteet, savunsävyiset ohuet lasit, joista portviini maistuu erityisen ihanalta. Löytyy kaapista myös hauskat vihreäjalkaiset […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *