Blogit
Coffee Table Diary

Viime hetken jouluvinkit x 3

Tässä pari helppoa ja nopeaa vinkkiä niin paketointiin, kattaukseen, juomaksi, kuin joulutunnelman virittämiseen musiikin avulla. Jos vaikka siellä ruudun takana sattuisi olemaan kaltaisiani mattimyöhäisiä, mitä joulujärjestelyihin tulee.

1. Printtaa pakettikortiksi Polaroid

Jos paketointipuuhia on vielä tiedossa, tässä hauska vinkki pakettikortiksi. Printtaa pakettikortti valokuvasta Polaroid-tyyliin tältä sivustolta ja pienennä kuva haluamasi kokoon. Itse suosin mustavalkokuvia yhtenäisen ilmeen takia. Samaan tapaan tulostettuna Polaroid-kuvia voi käyttää myös kattauksessa plaseerauskorttien sijaan – myös muulloin kuin jouluna. Kiltille Pluto-koirallemme paketoin herkkuja ja kaunis kulta-valkoraidallinen paperi löytyi Clas Ohlsonilta.

2. Joulumusiikkia a la Kylie

Vuoden paras uusi joululevylöytö on ehdottomasti Kylie Minoquen ’Kylie Christmas’. Iloista menoa laulajattaren takuuvarmaan tyyliin, joka saa väkisinkin hymyn huulille. Lempparibiisini on pirteä ’Christmas Wrapping’. Messingin värinen kynttilänjalka samassa kuvassa puolestaan on alle kympin löytö Plantagenista.

3. Glögivinkit 2015

Sitten vielä loppuun maininta glögiuutuuksista. Sain muutaman pullon maisteltavaksi blogin kautta Chymoksen Mustaherukka-glögiä, joka on kevyempi, hieman erilainen vaihtoehto perinteiselle glögille. Juomassa on alle viisi prosenttia alkoholia, joten sitä saa ruokakaupoista. Maku on makea ja hyvin marjaisa, mutta kuitenkin jouluinen. Lämpimästi suosittelen myös Blossan 2015 Earl Gray -vuosikertaglögiä, joka oli jo loppunut suurimmasta osasta pääkaupunkiseudun Alkoja kun eilen koitin sitä metsästää. Alkoholittomista raikas vaihtoehto puolestaan on omenainen Hommanäsin Vaalea Glögi. Makua voi halutessaan syventää sujauttamalla kattilaan kanelitangon, neilikan ja tähtianiksen lämmityksen ajaksi ja glögin voi antaa kiehahtaakin koska prosentteja ei ole. Hommasnäsin glögiä maistoimme myös kuohuvan kera sekoittamalla puolet kylmää glögiä ja puolet kuohuvaa, ihanan omenainen kuohuva glögidrinkki. Koristele tähtianiksella tai kanelitangolla.

Last minute xmas preparations on going…

Kommentit (2)

  1. Lumo

    Meillä onkin minimalistiset jouluvalmistelut kun aattoiltaa vietämme veljeni luona ja loput pyhät anoppilassa. Joulukukkia kävin hakemassa viemisiksi, eilen leivoin joululimput ja kalat haimme anoppilaa varten.

    Tunnelmallista joulua!

    • coffeetablediary

      Eikös ole ihanaa kun välillä voi ottaa iisimmin ja nauttia vaan. Meillä oli aika lailla sama kuvio, helpolla päästiin tänä vuonna kun muiden pöydistä päästiin nauttimaan. Ehdinkin jo lukea teidän joulusta ja ihanalta kuulosti. Mukavaa tapaninpäivän iltaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *