Blogit
Coffee Table Diary

Viikonlopun DIY – Marmoria, messinkiä ja mintunvihreää

Terkkuja keittiöremontin keskeltä! Onneksi kyse on pienestä keittiöstä vain tällä kertaa. Tyttären Ikean Duktig-keittiö on kovaa vauhtia saamassa piristystä äidin lempparimateriaaleja mukaillen. Keittiöön maalataan lempeän mintunvihreät ovet Farrow & Ball’ilta, päälle marmoritaso ja messinkisiä yksityiskohtia – vaikkei sentään aitoja.

Ohessa pieni kurkistus väri ja materiaalimaailmaan ennen lopputuloksen esittelyä. Kuten kuvasta näkyy, ilme on hempeä ja lapsenhuoneeseen sopiva, mutta samaan aikaan hyvin ajan hengen mukainen. Kelpaisi minullekin! Vielä yksi kerros maalia ja keittiö on valmis kasattavaksi. Laitan ensi viikolla laajempaa kuvaa lopputuloksesta tarkempien tietojen kera. Mukavaa viikonloppua!

This weekend’s DIY project is about building a play kitchen for my daughter. Ikea’s Duktig kitchen gets some mint paint from Farrow & Ball, marble table top and brass details. More pictures about the final outcome coming up next week. Have a good weekend!

Kommentit (2)

  1. Leena

    Loistava idea! Kiva nahda valmis lopputulos sitten 🙂 L

    • coffeetablediary

      Kiva kuulla! Minustakin hyvä juttu, kun pienellä vaivalla voi saada ihan eri ilmeen peruskeittiöön! Laittelen kuvia lopputuloksesta viikonlopun aikana 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *