Blogit
Coffee Table Diary

Mon Amour! Viikonloppuasu ja kroisantteja

Croisant Moulin Ganni tee croisant-1

Viikonlopputerveiset! Onpa ihanaa, kun on lauantai. Aurinkokin paistaa ja aamu alkoi perinteisesti kahvilla sekä kroisantilla. Kaikessa rauhassa kotosalla.

Vapaapäivän paras asu on mielestäni ennen kaikkea mukava, etenkin jos ei ole erityistä syytä pukeutua fiinimmin. Toivoisin olevani vihersmoothietyttöjä, mutta rehellisyyden nimissä olen ennemminkin kroisanttityttöjä. Voisin helposti elää pelkillä kroisanteilla aamusta iltaan. En myöskään yleensä ole printtipaitojen käyttäjä, mutta poikkus vahvistakoon säännön.

Croisant Moulin Ganni t shirt-1

Oli nimittäin aivan pakko hankkia tuo Gannin Moulin-teepaita. Siinä on printattu kroisantti ja aplikoitu teksti Mon Amour. Siis jos joku teepaita on minulle tehty, se on tämä! Oui oui! Tällaisen teepparin yhdistän mieluusti myös vähän asiallisempien asujen kanssa, kroisantti tuo vähän rentoutta myös työlookiin.

Mukavimmat housut ovat nämä mustat neuloshousut, jotka ostin kevään Tokion matkalta Uniqlosta. Näissä liehulahkeissa on ihana myös lentää. Kengät puolestaan ovat halpikset H&M:n alesta. Oikein miellyttävät jalassa ja tuovat vähän ryhtiä muuten rentoon asuun.

Croisant Moulin Ganni tee 2-1

Kroisanteista puheen ollen piipahdin tällä viikolla aamiaisella ensimmäistä kertaa paljon kehuja saaneessa Levainissa Punavuoressa. Saa minultaki lämpimät kehut tämä ajan hermoilla oleva leipomokahvila. Vitriinissä oli vähän erilaisia, todella houkuttelevia leipomuksia ja aamiaisen sai koota omien mielitekojen mukaan aamiaislistalta. Myös miljöö miellytti suuresti, kuin Tukholmassa olisi ollut. Levainiin on päästävä toistekin!

Kävinpä samalla reissulla myös tekemässä pieniä sisustushankintoja syksyisempää kotia piristämään, niistä lisää huomenna.

I’m in love with my new croisant t-shirt called Moulin from Ganni. Have a great weekend!

Kommentit (3)

 1. Sara

  Sinulla on niin ihana tyyli (ilmeisesti), olisi kiva jos esittelisit asuka enemmänkin

  • Sara

   Siis asuja, heh 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos Sara! Kieltämättä välillä voisi olla hauskaa laittaa päivän asuja muiden tutumpien aiheiden joukkoon. Kiva kun ehdotit, täytyy pitää mielessä ehdottomasti! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *