Blogit
Coffee Table Diary

Viikon sisustuslöytö: Balcon

Silmiini osui upea peili käydessäni ystäväni kauniissa kylpyhuoneessa. Peilin on suunnitellut Inga Sempé ja se kuuluu Balcon-sarjaan, jota valmistaa ranskalainen Moustache. Miten kaunista virtaviivaista muotoilua! Materiaalina on käsittelemättömän oloinen vaalea saarni. Peilin jalustalle saa aseteltua vaikka kukan maljakossa tai muuta pientä, jolloin se toimii pienenä hyllynä. Sarjaan kuuluu peilin lisäksi hyllyjä ja kaikki tuotteet saa myös kiinnitettyä seinään. Hyvä ominaisuus jos laskutilasta on pulaa tai huone on pieni. Tämä kaunotar oli löytynyt Fiskars Villagesta sisustustuotteita myyvästä Kantti Design Shopista. Liikkeessä on kuulemma paljon muutakin ihanaa valikoimissa. Sovimmekin samalla kertaa yhteisen päiväretken idylliseen Fiskarsiin, joka sisältää visiitin tuohon liikkeeseen lounaan ja muun fiilistelyn lomassa.

Missoni Home towel, Lilla Bruket soap, Carrara marble, Coffee Table Diary blog
Kylpyhuoneen detaljiit ovat muutenkin tosi ihastuttavia ja hyvällä maulla valittu. Vaasina toimii Riedelin raikas keltapohjainen Happy O -juomalasi. Ihana pirteä värikombo herkän persikkaisten marjojen kanssa.  Kauniin värinen pyyhe on Missonilta. Kuosi on merkille ominainen, mutta kuitenkin perus zikzak-kuosista poikkeava ja pehmeämpi linjainen. Kylpyhuoneen taso on häkellyttävän hieno mattapintainen marmoritaso. Mattapintaista marmoria näkee harvoin, mutta etenkin luonnossa marmori on vieläkin kauniimpi mattana ja materiaalin luonteikkuus pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa kuin kiiltävänä. Kaunein koskaan näkemäni kylpyhuoneen taso aivan ehdottomasti. Saippuaintoilijana huomio kiinnittyi myös ruusun tuoksuiseen saippuaan ja käsivoiteeseen Lilla Bruketilta, jotka jättää kesäisen freessit kätöset. Tuota täytyy itsellekin saada. Ihana kaunis koti ja herkullinen kylppärin sisustus, mitä oli ilo saada kuvailla. Kiitos vielä suuresti ystävälleni! Toivottavasti tekin siellä ruudun toisella puolella inspiroiduitte!

I saw a really beautiful mirror in my friend’s bathroom. It is designed by Inga Sempé and it belongs to Balcon-series produced by french design brand Moustache. All of the details of this bathroom are really stylish reflecting my friend’s amazing taste. Yellow glass is from Riedel’s Happy O -series, hand towel is from Missoni, soap is lovely Wild Rose from Lilla Bruket. They also have amazing Carrara marble surface with matt finish in the bathroom. The most beautiful I have ever seen. I’m so glad I got a chance to take and share these photos with you. Hope they inspire you too!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *