Blogit
Coffee Table Diary

Viidakkotunnelmia olohuoneessa

Viherkasveja sisustus By Lassen Rimm ruukku  Viherkasveja sisustus By Lassen Rimm ruukku

Viikonlopun terveiset vauhdilla vihertyneestä olohuoneesta! Löysin aiemmin haaveilemani banaanipuun lopulta ja se pääsi eväpalmun kaveriksi, joka oli vähän yksinäinen. Huikealla vauhdilla kumpikin puskee uusia lehtiä ja tällä vauhdilla tuo olohuoneen kulma alkaa oikeasti muistuttamaan sademetsää. Kasveista olen huolehtinut erityisellä pieteetillä, laittanut ravinnepuikkoja ja suihkutellut vettä sekä tietysti jutellut uusille kavereille. Ruukku täytyy ehkä vaihtaa astetta isompaan banaanille. Ihanan trooppisia lajeja kumpainenkin.

Viherkasveja sisustus By Lassen Rimm ruukku espanjanvesikoira

Eväpalmu osoittautui vaikeaksi valokuvattavaksi – ei todellakaan mikään Pinterest-kasvi! Sen verran pensasmainen se on ja helposti vain epämääräinen puska valokuvissa. Kuvissa ei niin kummoisen näköinen kasvi on vallan ihana luonnossa ja tuo kaivattua kodikkuutta olohuoneeseen, mikä on toki tärkeintä. Eväpalmulla tuntuu olevan jännä tapa kasvaa, se kasvattaa pitkän kotilomaisen kepin, josta kirjaimellisesti kuoriutuu oksa täynnä lukuisia valmiita lehtipareja.

Ehkä tähän viherkeitaaseen sopisi joukon jatkeeksi vielä joku viherkasvi. Kolme toimii visuaalisissa asioissa usein niin paljon paremmin kuin kaksi! Raikkautta kasvit kyllä tuovat isoon tilaan ja hyvää energiaa.

Viherkasveja sisustus By Lassen Rimm ruukku

Lisäksi esittelyssä myös Pluton kevään 2017 uusi trendilook. Voi poloista! Karvanleikkaus ei mennyt tällä kertaa ihan putkeen ja nyt onkin lääkkeiden avulla paranneltu operaation aiheuttamia haavoja. Lapsi ei tunnistanut koiraa omakseen kotiin tultuaan, juoksi sen perässä kirkuen ihmeissään ’Mikä tuo on? Mikä tuo on?’. Luuli ehkä saaneensa kokonaan uuden koiran! Monta päivää aiheesta keskusteltiin hänen väittäen kiven kovaa, ettei tuo koira ole Pluto. Lopulta taisi silti uskoa, että sama hassu tyyppi se on, nyt vain lyhytkarvaisessa ulkoasussa.

Huomenna menen taas galleriavisiitille ja palaan sunnuntaina asiaan blogin puolella aiemmin lupaamani taideaiheisen postauksen tiimoilta. Luvassa vinkkejä ensikertalaiselle taideostoksille ja omia pohdintojani taideteoksen valinnasta aiheen ollessa ajankohtainen. Aurinkoista viikonlopun alkua teille!

Our living room is starting to look like a jungle little by little. I have got a small banana tree as well as a fish tail palm tree (caryota), both really nice, though the palm looks more like a tropical bush than a tree. Our spanish water dog Pluto also got a new look for the spring time, and we have had hard time recognizing him. Have a lovely weekend!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *