Blogit
Coffee Table Diary

Vauhdikas vappu ja ensimmäinen pioni

Vappu 2017 pioni-3 Vappu 2017 pioni-1

Hauskaa vappua ystävät! Omaani tuli vähän mutkia matkaan kun eiliseksi suunnittelemani terassijutun kuvaus ei ihan onnistunutkaan säiden puolesta, sen verran lumiset maisemat oli terassilla. Valmisteluja toisaalta riitti koko päiväksi, lapsi oli hoidossa, ajelimme ympäriinsä ja roudailimme kotona. Mies pääsi jos jonkinlaisiin apumiehen tehtäviin – pakun rattiin ja kasaushommiinkin, jotta tänään kaikki olisi valmista kuvauksiini. Siinä se vappuaatto sitten menikin!

Joskus mietin, että kaikenlaiseen bloggaajien puolisot ja perheet joutuvatkin usein venymään. Heillä riittäisi varmaan paljon keskusteltavaa keskenään, ja vertaistuellekin saattaisi olla toisinaan tarvetta – vai mitä luulette?

Vappu 2017 pioni-2

Nyt näyttää onneksi ihanan aurinkoiselta sää ulkona ja heti kun terassi on kuiva niin pääsen kuvaamaan. Loppuviikosta sitten lopputuloksen pariin täällä blogissa kun terassikausi starttaa.  Vapun viettoonkin silti pääsemme iltapäivällä ystäviemme luokse, eli ihan kokonaan työhommissa ei tämä vappu sentään mene. Vapun ainoaksi koristeeksi jäi vuoden ensimmäinen pioni, jonka löysin kukkakaupasta yllättäen. Upea!

Iloista vappua teille!

Happy first of may!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *